« Tilbake til blogg

Hva synes du om den sittende regjeringen? Se undersøkelse!

Valget 17 + Regjering Solberg

Det er langt fra avgjort hvem som kommer til å danne ny regjering etter Stortingsvalget den 11 september i høst. Det er sjelden meningsmålinger og analyser spriker i så mange ulike retninger. Kampen om mandatene og hvem som som til sist kan krone seg som statsminister, er foreløpig et åpent spørsmål.

Om èn uke kan vi få vi svaret.

Erna Solberg versus Jonas Gahr Støre. Dette er den reelle kampen. Så gjenstår det å se om Erna Solberg får fornyet tillitt og samtidig klarer å samle et borgerlig flertall og et regjeringsalternativ som kan fungere. Hvis ikke er ikke Arbeiderpartiet sene om å innta regjeringskvartalet. Men også denne fløyen må strekke seg for å finne grunnlag for regjeringssamarbeid.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: REGJERING SOLBERG

Hva synes vi så om dagens regjering? Har de gjort en tilfredsstillende jobb som landets utøvende makt? Hva er din mening angående dette aspektet?

SSI (Survey Sampling International) gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett om det kommende valget og i henhold til viktige politiske saker og anliggende. Et av våre spørsmål omhandlet den sittende regjeringen. 1504 personer oppga si mening gjennom Meningstorget.no.

 

SPØRREUNDERSØKELSER:

 

Hva synes du om den sittende regjeringen? De har gjort en...

  • God jobb 26,5%
  • En middels god jobb 39,7%
  • Dårlig jobb 27,1%
  • Vet ikke 6,6%

 

Resultatet fra vår spørreundersøkelse viser et balansert tro på den nåværende regjeringen. Omtrent like mange synes regjering Solberg har gjort en god som en dårlig jobb. Den største andelen synes regjeringen har gjort en grei jobb, uten noe mer, verken i positiv eller i negativ forstand.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å delta i spørreundersøkelser der du kan ytre dine meninger om hva skjer i samfunnet og om produkter og tjenerster du bruker i det daglige. Dine synspunkter er viktige og du kan være med å forandre morgendagens samfunn.

Som takk for innsatsen, gir vi deg også en belønning for tiden du bruker. Du tjener poeng som du over tid kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra ulike merkevarer, og dessuten lodder som inngår i vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner.

Bli en del av Meningstorget idag!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.