« Tilbake til blogg

5 måter å tjene penger på i jula! Spørreundersøkelser på nett!

 

Mange av oss ville nok være svært glade for litt ekstra penger å rutte med til daglige nødvendigheter – og spesielt når det kommer til julestrida. Dersom du ønsker å tjene litt ekstra cash på fritiden, så er det faktisk mulig å forsterke bankkontoen når du trenger det som aller mest.

Her følger fem utprøvde og testede metoder for hvordan du kan toppe inntekten din:

 

 

  • Ta betalte spørreundersøkelser på nett!

sporreundersokelser pa nett, spørreundersøkelserDette er enkel måte å tjene belønninger på og det hele kan bli gjort fra godstolen i stua eller fra sofakroken, eller om du faktisk er ute og farter. Selskaper som Meningstorget tar ingen avgift for medlemsskap og alle over 18 år kan være med.

Du rett og slett melder deg opp til tjeneste, deler dine meninger gjennom spørreundersøkelser på nett og mottar så kontanter eller gavekort som en takk for tiden du bruker. Belønningene kan variere og tilgangen til spørreundersøkelser vil også variere periodevis, men dette er en trygg og interessant måte å kunne tjene noen ekstra kroner på.

 

  • Bruk nettsider som tilbyr "cash-back"

Det finnes nå flere gratis «cashback»-sider på nettet som tilbyr penger (cash-back) ved at du simpelt hen klikker deg gjennom internett sida til forhandleren du vanligvis vil kjøpe fra. Dette krever svært liten innsats og belønninger kan vokse på seg over tid – og spesielt hvis du unnagjør juleshoppingen på nettet. Det kan drøye litt før belønningene begynner å bygge seg opp, men det er samtidig en av de letteste måtene å gi dine penger bein å gå på videre.

 

  • Selg tingene dine

saker, skrot, tjene penger, meningstorgetVed å søke litt på nettet kommer du fort over auksjonssider eller «home-selling» - sider der alt fra gummistrikk til gamle møbler kan bli solgt over nettet. Selv om det ikke dreier seg om samleobjekter eller antikk, vil det vanligvis være en eller annen som er villig til å kjøpe det fra deg og betale deg for privilegiet. Det gjør deg kanskje ikke til en millionær (eller kanskje det vil) men det er en bra måte å få bort gammelt skrot på mens du tjener noen ekstra penger.

 

  • Lei ut ledig plass

Dersom du bor nær en togstasjon, et teater, en fotballstadion eller i sentrum av byen, og du samtidig har ledig uteplass eller en garasje, hvorfor ikke leie den ut som parkeringsplass? Du kan enten markedsføre den selv eller bruke en internett-side for utleie av parkeringsplasser. Eller om du har et loft, mye skapplass eller en tom garasje, så kan du også leie ut denne «plassen» og slik tjene noen ekstra gryn.

 

  • Vær kreativ

kreativitet, papir, jul, undersøkelserHar du noen gang tenkt på å selge dine ferdigheter? Om du kan sy, lage keramikk, male eller du har teft for å lage kreative kort eller du er svært hendig med limpistolen, hvorfor ikke selge dine egne varer på nettet? Hvis du ikke har tid til å sette opp din egen nettbutikk, kan du selge dine varer gjennom en av de store auksjonssidene på nettet eller bestille et bord hos et lokalt håndverk-marked.

«Up-cycling» (kreativt gjenbruk) fortsetter å være populært, så hvis du liker å dra innom garasjesalg og bruktbutikker, kan du med sikkerhet finne gamle ting som kan tilføres økt verdi gjennom et malingsstrøk eller du kan gjøre gjenstandene mer rustikke for å selge dem videre med profitt.

 

Hvis du virkelig er seriøs når det gjelder å spare på kronene kan du prøve alle disse ideene og se hvilke som appelerer til deg. Å selge produkter krever en del tid og arbeidsinnsats, så det aller beste er å holde seg til en ide som passer inn med din egen livsstil – og det er derfor spørreundersøkelser på nett stadig blir mer og mer populært. Hvorfor ikke prøve det ut, og se hvor mye du kan tjene fra ditt eget hjem?

Besøk Meninstorget.no og finn ut mer!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.