« Tilbake til blogg

Hvordan få maksimalt ut av betalte spørreundersøkelser?

Har du hørt om den nye trenden der du deler dine meninger i bytte mot kontanter? Tusenvis av mennesker akkurat som deg deler sine synspunkter. Dette gjør de ved å delta i betalte spørreundersøkelser på nett. Et av disse nettstedene er Meningstorget – som tilbyr betalte spørreundersøkelser til sine medlemmer som både er interessante og som gir uttallige belønninger.

Hvis du allerede har oppdaget fordelene med å ta spørreundersøkelser på nett, så er du antagelig allerede i gang med å tjene ekstra penger gjennom å svare på enkle spørsmål i undersøkelser. Enten betalte spørreundersøkelser er helt nytt for deg eller om du allerede deltar, så følger her noen gode tips for hvordan du kan få mest mulig ut av spørreundersøkelser på nett.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

spam, epost, søppelpost, tjene penger
  • Registrer deg hos et selskap som tar ditt personvern på alvor. Bare fordi du melder deg opp til spørreundersøkelser på nett, betyr ikke at du skal forvente å motta spam på din e-post som et resultat av dette. Meningstorget har et strengt personvern og de uttrykker klart hvilken informasjon de deler og ikke deler.

 

  • Velg et selskap som ikke tar seg betalt for å melde seg på. Det er ikke viktig å registrere seg hos et selskap som tar betalt for medlemsskap, og forståelig nok, svært mange liker dessuten dårlig å måtte dele sine bankdetaljer på nettet.

Meningstorget på sin side krever ingen avgift for å være med og du kan delta når du selv vil – du blir altså ikke tvunget til å fullføre et visst antall spørreundersøkelser innen en bestemt periode – du velger hvor ofte du deltar og det oferer du deltar, destod fortere vil belønninger komme din vei. Og du kan selv velge om du ønsker å bli betalt i kontanter gjennom PayPal eller ved å motta gavekort.

 

  • pålågging, epost, meningstorgetForbli pålogget. Forsikre deg om at du registrer deg med den e-post adressen du vanligvis bruker slik at du hele tiden kan være oppmerksom på invitasjoner til å delta i spørreundersøkelser. Du bør heller ikke glemme å logge deg på «dine sider» hos selskapet for å se om det er andre undersøkelser tilgjengelige. Hos Meningstorger finner du en egen knapp for dette.

Undersøkelser fylles opp fort, så ved å sjekke jevnlig hvilke spørreundersøkelser som er ledige for deg, vil du også ha sjansen til å tjene belønninger fortere.

 

  • Maksimer din profil. Profosjonelle selskaper, slik som Meningstorget, tilbyr også profil-undersøkelser som gjør at de lettere kan analysere hvilke spørreundersøkelser som er relevante for nettopp deg. Dette betyr flere undersøkelser for deg og ikke minst flere belønninger.

skreddersy, målebånd, spørreundersøkelser

  •  Sjekk din e-post (og profil) jevnlig. Det er like viktig at du oppdaterer profilen din når noe forandrer seg i hverdagen din som det er er å holde et godt øye med nye spennende muligheter for spørreundersøkelser på din e-post. På den måten kan være sikker på å motta en skreddersydd opplevelse av det å delta i spørreundersøkelser på nett. Ikke glem å logge deg inn med jevne mellomrom for å se hvor mange belønninger du har tjent på å dele dine meninger.

 

  • Bruk tiden din med visdom. De fleste selskaper kan ikke garantere for et bestemt antall spørreundersøkelser som alltid vil være tilgjengelige for deg, og belønninger vil også variere med omfanget av aktuelle undersøkelser. Et godt tips er derfor av og til å ta en sjekk på «dine sider» for å se om nye undersøkelser er tilgjengelig og på den måten tjene litt, men oftere.

Det hjelper på muligheten til å delta i spørreundersøkelser dersom du har en mobil enhet med deg når du er på farta og slik tilpasse undersøkelsene til din livsstil og tidsprogram, som å fullføre disse når du sitter på toget, når du venter på bussen osv. Gjør døtid om til inntektsbringende tid!

 

Fremfor alt, nyt opplevelsen av å dele dine meninger med selskaper som er viktige for deg. Dine synspunkter kan ha en reell innflytelse på produkter og tjenester som du bruker i det daglige. Bli med i Meningstorget og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.