« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Hvor vil du reise?

Det er juletider og tradisjonen tro er det mange nordmenn som benytter sjansen til å reise bort noen dager midt i julestria og iløpet av nyttårsdagene. Dessuten shopper vi reisegavekort mer enn aldri før i dagene før julaften. Mon tro om det ligger en tur til sydlige strøk under juletreet i år?

En av tre nordmenn sier det er aktuelt å kjøpe et reise-gavekort. Det er flest kvinner som kan tenke seg dette, men det er likevel flest menn som slår til like før den store dagen. Lille julaften er den store shopping-dagen og særlig for mannfolka. Om du ikke finner dem i gullsmed og hanskebutikker, kan det godt være de drar kredittkortet hos en av de mange turoperatørene.

Les også: 5 måter å tjene penger på i jula!

 

PÅ FERIE I JULA? SE VÅRE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Bli derfor ikke overrasket dersom du finner en konvolutt pakket inn i en skoeske du trodde skulle inneholde nye støvletter. Eller det kan være han drar den frem når pakkehaugen er ferdig og du trodde alle gavene var mottat.

Men hvor ville du likt å reise dersom du kunne valge helt fritt? La oss si du får i gave eller vinner et reise-gavkort på 30.000 kroner. Ville du fortrekke europeiske pulserende storbyer eller varme strender i Dubai?  Eller hva med jungel-safari i Afrika og eksotiske opplevelser i Thailand? Kanskje ville også en tur til New York eller Sydney komme høyt opp på lista…?

Meningstorget gjennomførte en spørreundersøkelse blant våre respondenter med følgende tekst: Du vinner et reise-gavekort. Hvilken verdensdel ville du foretrukket å reise til? Under finner du resultatet fra våre spørreundersøkelser på nett.

 

reise, julereise, spørreundesøkelser, betalte spørreundersøkelser

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPØRREUNDERSØKELSER VISER AT 16% GJERNE FEIRER JULEN I UTLANDET!

Over 50.000 nordmenn reiste på ferie i forbindelse med jul og nyttår i 2013 og tallet var forventet høyere for 2014. Det er ingenting som skulle tilsi at dette tallet synker for inneværende år.

Folk vil vekk fra snø, slaps og kulde og det er en økende tendens til at man tar med nærmeste familie for å komme seg litt bort fra julemas og julestri. Travellink melder om stor interesse for storbyer hos årets julereisende nordmenn, mens sol og bad ser ut å slite litt.

Undersøkelser gjort for Virke viser at 7 av 10 faktisk foretrekker å feire jula hjemme. Og dersom vi skulle finne på å sette oss i bilen, viser det seg at 30% feirer jul hos familie og venner, 12% av oss reiser på hytta, mens 16% tar turen til utlandet.

 

Og hvor i utlandet reiser vi til dette året? Travellink ser ut til å ha oversikten over dette. Tallene viser som følger:

 

Topp 10 Europa: London, Amsterdam, Paris, Alicante, Gdansk, Manchester, Brussel, Malaga, Berlin, Tallinn

Topp 10 Langdistanse: Bangkok, Phuket, New York, Dubai, Krabi, Miami, Addis Adeba, Teheran, Manilla, Tel Aviv

 

drømmeferie, ferie, bangkok, tjene penger

julehandel, juleshopping, spørreundersøkelser

 

 

                                                                    

 

TJEN PENGER PÅ BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Uansett hvor turen måtte gå eller om jula blir hjemme i godstua, så kan det være greit å slappe av og kose seg litt ekstra. Og hvorfor ikke svare på noen spørreundersøkelser på nett fra Meningstorget? Hos oss kan du si din mening om produkter og tjenester du bruker i hverdagen.

Det koster ingenting å være med i våret undersøkelsespanel, og vi belønner deg dessuten for innsatsen. Du gir oss dine synspunkter og vi belønner deg med poeng, loddder og donasjoner. Poengene kan du over tid veksle om i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Bli med i Meningstorget du også og tjen penger ved å delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Du kan lese mer her på meningstorget.no.

 

God Jul og God reise!!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.