« Tilbake til blogg

Tjen penger på spørreundersøkelser på nett!

Kanskje er du selvstending næringsdrivende, arbeider fulltid eller deltid, eller du er arbeidsledig eller jobber fullt med å ta hånd om barn. Da kan noen ekstra lapper alltids komme godt med. En flott måte å toppe inntekten din på er å delta i spørreundersøkelser på nett. Dette er en lett måte å bli belønnet på ved at du rett og slett deler dine meninger, og kan gi deg noen sårt trengte lommepenger elller gavekort slik at du kan handle noe spesielt du ønsker deg.

Mange selskaper er i behov av forbrukernes tilbakemeldinger og de er villige til å betale for dine synspunkter om deres produkter og tjenester. Ved å melde seg opp hos paneler som Meningstorget, kan man enkelt og greit dele sine opplevelser gjennom betalte spørreundersøkelser på nett. Dette gir deg ekstra cash eller gavekort fra kjente merkevarer som en takk for tiden du bruker.

Uansett hvem du er eller hva din opplevelse skulle være, så har du en verdifull mening som selskaper ønsker å høre. Hva kan være enklere enn å bruke Meningstorgets applikasjon på nettbrett, smarttelefon eller laptop, og slik bli betalt for å svare på spørsmål om hva DU tenker? Det koster ingenting å melde seg opp hos Meningstorget, selskapet har et strengt personvern (for å forsikre seg om at du ikke mottar søppelpost) og din deltakelse hjelper også andre fordi Meningstorget donerer til veldedighet på dine vegne etter hver spørreundersøkelse du fullfører. Hvorfor ikke gi det en sjanse?

Her er en person som har valgt å gjøre det beste ut av å dele sine meninger:

 

Hvorfor spørreundersøkelser på nett fungerer for meg, av Anne, 30 år:

kvinne, mamma, spørreundersøkelser“Jeg er mamma og jeg arbeider deltid, både fra byen og delvis hjemmefra, så jeg har det nokså travelt. Jeg har også ansvaret for å holde orden i huset og jeg har alltid bruk for litt ekstra penger. Jeg begynte å ta betalte spørreundersøkelser på nett på fritida da dette kunne hjelpe meg med å toppe inntekten min når jeg ellers ville ha kikket på TV eller sittet på toget med arbeid. Det greieste er at man kan ta undersøkelser når man selv ønsker det, så hvis jeg har det travelt en uke, kan jeg ta det igjen når omstendighetene roer seg litt.

Tidspunktet jeg foretrekker for å svare på spørreundersøkelser, er når jeg pendler, da jeg kan svare på undersøkelser via telefonen eller på den bærbare datamaskinen på toget, eller når jeg hiver meg ned i sofaen etter at pjokken endelig har sovnet.

For øyeblikket velger jeg helst å bytte inn poengene mine i kontanter via PayPal, men når det nærmer seg jul eller bursdager i familien foretrekker jeg mest å velge gavekort, så jeg kan betale folks presanger på denne måten.

Ved å registrere meg hos Meningstorget vet jeg at jeg aldri vil motta søppelpost (spam), slik jeg har opplevd hos andre selskaper jeg har registrert meg hos før. Meningstorget gir ikke videre dine personlige detaljer til noen. Det er virkelig ingen ulemper i det hele tatt – selv om du bare tar noen undersøkelser mens du sitter på bussen, så tjener du litt ekstra penger. Det er virkelig så enkelt!"

 

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER DU OGSÅ!

Hvis du enda ikke har deltatt i spørreundersøkelser på nett, så kan du finne mer ut om dette på Meningstorget.no og få vite mer om hvordan du på en gøy, trygg og enkel måte kan tjene gode belønninger.

Vi sender deg spørreundersøkelser via din e-post. Du velger selv om du vil ta spørreundersøkelsene og når du ønsker det. Før du starter en spørreundersøkelse vil det alltid være informasjon om hvilke belønninger du får dersom du fullfører spørreundersøkelsen. Over tid kan du veksle om dine poeng i kontanter og gavekort og dessuten tjener du lodder til vår store premietrekning som holdes hvert kvartal. 

Lykke til !!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.