« Tilbake til blogg

5 måter for hvordan du kan tjene penger på nettet!

Vi trenger alle litt ekstra penger fra tid til annen, for eksempel når vi sparer til noe helt spesielt som vi gjerne ønsker oss! Det kan også være at en ny verdensborger ankommer familien eller at det nærmer seg  jul. Tro det eller ei, det er faktisk mulig å toppe inntekten din ved å dra nytte av innovative måter over nettet som du kan tjene penger på.

Flere og flere mennesker har tilgang til nettbrett og smarttelefoner som er koblet opp til internett enten om man er hjemme eller på farten, og dette gir uante muligheter til å koble seg på og slik starte å tjene penger når du har fritid.

Folk er naturlig noe skeptiske til «svindel» som prøver å overbevise deg til å "tjene raske penger", men her er noen utprøvde og testede metoder for hvordan du legitimt kan tjene penger på nettet uten å forlate sofaen.

Les også: Få bedre økonomi. Slik kan du spare og tjene penger!

 

  • Del dine meninger i spørreundersøkelser på nett!

Så lenge du har tilgang til internett og til enten et nettbrett, datamaskin eller smarttelefon, kan du delta i spørreundersøkelser på nett og tjene litt ekstra penger. Du kan også velge gavekort fra ledende nettforhandlere. Ved å registrere deg for å delta i betalte spørreundersøkelser i Norge vil du bli belønnet for å dele dine meninger om alt fra mathandel til hoteller og dessuten om dine favoritte TV-programmer.

Flere og flere mennesker registrerer seg for å bli en del av undersøkelses-paneler på nettet for å kunne tjene litt ekstra penger, da dette er noe som kan gjøres hjemmefra, når du pendler, eller når du har litt fritid. Ved siden av å bidra til å påvirke fremtidige produkter og tjenester, kan du med andre ord også nyte pengepremier.

Meningstorget.no er en portal der du enkelt kan melde deg opp og der de lar deg starte med å ta undersøkelser så snart du har registrert deg. Men det stopper ikke med dette. Meningstorget donerer også til veldedighet på dine vegne, så ikke bare tjener du litt ekstra penger på nettet, men en god sak vil også dra nytte av ditt engasjement. Finn ut mer på www.meningstorget.no.

 

  • Oppdag "cashback"- sider

Det høres nesten for godt ut til å være sant, men det finnes flere «cashback»-nettsteder som tilbyr pengepremier bare fordi du klikker deg gjennom deres hjemmesider der du normalt vil kjøpe fra nettet. Det er faktisk så enkelt. Belønninger tar noe tid å bygge opp, men det er en enkel måte å tjene penger på uten å gjøre noe mer enn å klikke litt rundt på nettsida hver gang du handler på nettet.

 

  • Start en blogg

Dette er ikke garantert å lønne seg, men ved å starte din egen blogg og dele dine tanker kan du snart bygge opp følgere som kan føree til reklame, sponsing og gratis vareprøver som sendes din vei. Bloggstedene som Wordpress er et flott sted å starte, er gratis å bruke og når et globalt publikum. Hvis du er en spirende forfatter er dette en utmerket mulighet til å vise frem dine ferdigheter. Hvem vet, ved å nå riktig målgruppe kan dette også være starten på en ny karriere!

 

  • Gå "under-cover"

Kundeservice er svært viktig for de fleste selskaper, og både store og små bedrifter er opptatt av å ansette hemmelige shoppere som blir belønnet for å handle i deres butikker (både på gata og på nettet). Arbeidet kan skje nå og da og er noen ganger betalt i form av gavekort fra butikken, men hvis du noen gang har drømt om deg selv som en detektiv, så er dette er en god ide du kan prøve ut. Gå inn på nettet og se etter dine favoritt-merker som kanskje for tiden rekrutterer arbeidere. Etter shopping, kan du også få betalt for å skrive anmeldelser av en butikk eller en tjeneste. Søk etter bedrifter som ikke tar betalt for å delta og som kan tilby denne tjenesten til sine kunder.

 

  • Selg tingene dine

Noen gang lurt på hva du skal gjøre med den gamle lampa på loftet, eller med den gamle frimerkesamlingen som du ikke lenger vil ha? Selg det på nettet og tjen litt ekstra penger! Det er et enormt utvalg av auksjonssider der vurdering ikke behøves før den selges. Ta rett og slett noen skikkelige bilder, legg til så mye informasjon du kan og vent på at kjøperne kommer.

Selv om du ikke tror du har noe av verdi å selge, bør du vurdere gamle smykker, klær, baby-leker, sykler, og til og med parkeringsplasser - disse kan leies ut eller selges på nettet. En manns søppel er en annen manns skatt, så resirkuler på den moderne måten, rydd litt plass og nyt ekstra penger.

 

Tjen penger på betalte spørreundresøkelser på nett!!

tjene penger, menigstorgetHos Meningstorget blir du betalt for å delta på spørreundersøkelser på nett! Du kan velge å bli belønnet med penger via PayPal eller ved å ta ut gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Det er gratis å melde seg inn og du velger selv hvor mange spørreundersøkelser du vil svare på og når. Din mening er svært viktig for bedrifter og selskaper.

Finn ut mer og bli en del av Meningstorgets undersøkelsespanel og tjen penger gjennom å delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.