« Tilbake til blogg

Charlotte vant 35.000 kroner hos Meningstorget!

Selv om snøen har latt vente på seg til årets juletider for svært mange av oss, så har det ikke manglet på julestemning i de tusen hjem. For jul blir det uansett og i jula har vi pakket opp gaver for milliarder av kroner. Og langs kysten i Sør-Norge hos Charlotte K. ble julegleden ekstra stor denne gangen.

Hun kunne nemlig slippe jubelen løs og innkassere 35.000 kroner fra Meningstorget som vinner av vår kvartalsvise premietrekning.

Hvert kvartal trekker Meningstorget ut en heldig vinner som stikker av med en særdeles god premiepott og alt du trenger å gjøre for å være en del av trekningen, er å svare på våre spørreundersøkelser på nett. Når du starter en spørreundersøkelse vil det alltid stå hvilke belønninger du tjener for å fullføre den aktuelle undersøkelsen og over tid kan du altså samle deg opp flere lodder til vår premietrekning.

 

SPØRREUNDERSØKELSER GAV 35.000 KR PÅ KONTO HOS CHARLOTTE!

Charlotte er storfornøyd og liker godt å svare på spørreundersøkelser fra Meningstorget. Hun forteller at hun har vært med i Meningstorget et par år allerede og at hun svarer på spørreundersøkelser både når hun er hjemme og når hun er på farta, som når hun sitter på bussen.

Så hvordan var det å vinne 35.000 kroner?

 

«Det er helt sprøtt, jeg aldri vunnet noe slikt før, dette er en helt ny opplevelse!»


Og Charlotte forteller at nå blir det muligheter for å gjøre både det ene og det andre som hun ikke har hatt sjans til før og pengene skal investeres godt, blant annet til oppussing og ikke minst en tur til Egypt. Det blir helt sikkert en veldig flott og innholdsrik tur. Vi ønsker henne lykke til med alle kommende planer.

Lysten på å tjene litt ekstra penger i hverdagen du også?

 

HVORDAN TJENE PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

tjene penger, spørreundersøkelserØnsker du å tjene penger ved å delta i spørreundersøkelser slik som Charotte? Da bør du komme i gang så fort som mulig. Det er enkelt å registrere seg hos Meningstorget. Du kan faktisk gjøre det her på siden. Fyll inn nødvendig informasjon og bekreft så medlemsskapet ditt ved å trykke på linken som du får tilsendt på e-post.

Etter innmelding ber vi deg fullføre enkelte profilundersøkelser. Dette er for å vite mer om hvem du er slik at vi kan sende deg spørreundersøkelser som passer din profil og livssituasjon. Deretter er du straks i gang med å ta spørreundersøkeler. Disse blir sendt deg på e-post eller du kan logge deg inn på «dine-sider» og se om det er ledige spørreundersøkelser.

 

 

Det er helt gratis å være med hos Meningstorget og vi belønner deg for innsatsen. Det vil alltid stå skrevet hvilke belønninger du får ved å fullføre en spørreundersøkelse før du begynner på selve undersøkelsen:

  • For det første tjener du poeng. Disse poengene kan du over tid veksle inn i kontanter via PayPal eller veksle inn i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.
  • For det andre tjener du lodder. Disse loddene er dine vinnersjanser i våre kvartalsvise premietrekninger. Her er premiepotten på hele 35.000 kroner.
  • For det tredje tjener du donasjoner. Meningstorget gir deg muligheten til å donere til en veldedig organisasjon og det er vi som gjør det på dine vegne. Du mister altså ikke poeng ved å gjøre dette. Du rett og slett forteller oss hvem Meningstorget skal gi din donasjon til.

 

Du kan lese mer om Meninstorget her på våre nettsider. Gjør som Charlotte. Bli med og svar på interessante spørreundersøkelser og hvem vet, kanskje blir det du som stikker av med premiepotten neste gang.

Bli med i dag og tjen penger ved å delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett!


Lykke til!!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.