« Tilbake til blogg

Ny dress til neste kalas? Hva med gavekort fra Dressmann?

«Så er det jul igjen» heter det i sangen...vel ikke rikig enda...men dagene tikker fort avgårde i det høstmørket har lagt seg på. Og kanskje er det på tide å fornye seg i klesveien fram mot juleavslutninger, julebord og familieselskap? Hvem vet. En ny dress kan utgjøre den lille forskjellen som gjør at festlighetene blir enda trivligere.

I jungelen av butikker som lokker med dresser i alle farger, finnes det likevel èn butikk som rager høyere enn de andre, nemlig Dressmann – som skilter seg selv med å være «Nordens største kleskjede innen herreklær». Med 2800 ansatte fordelt på ca. 430 butikker så taler jo tallene for seg selv.

Meningstorget er stolte over å kunne tilby deg som respondent i vårt panel muligheten til å handle klær i Dressmans nettbutikk. Her finner du klær som dekker hele klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn, enten det er dresser, basis- eller fritidsklær.

Hvordan kan du så tjene gavekort hos Dressmann slik at dressen er klargjort før advent setter inn?

 

GI DINE MENINGER OG GAVEKORT KOMMER DIN VEI

gavekort, dressmann, spørreundersøkelserDet er såre enkelt. Alt du trenger å gjøre er å dele dine meninger. Meningstorget jobber på vegne av bedrifter og selskaper som trenger tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester. Du mottar spørreundersøkelser via e-post og ved å fullføre disse tjener du poeng som du kan veksle inn i ulike belønninger.

Din stemme teller. Du kan påvirke morgendagens samfunn. Næringslivets aktører bruker mye ressurser på å sikre seg god informasjon tilbake fra forbrukerne. På den måten kan de forbedre eksisterende produkter eller videreutvikle nye produkter og varer. Å det kommer deg til gode.

Poengene du tjener ved å delta i våre spørreundersøkelser på nett, kan brukes til å sikre deg gavekort fra vår nettbutikk. Meningstorget samarbeider med noen av de aller største og mest populære nettbutikkene på markedet, og blant våre samarbeidspartnere finner du altså Dressmann – du gir oss dine meninger og du belønnes med gavekort.

 

SLIK BLIR DU EN DEL AV MENINGSTORGET OG KAN TJENE GAVEKORT

gavekort, tjene penger, belønningerDersom du liker å dele dine meninger og samtidig ønsker å bli belønnet med gavekort, da kan du registrere deg her på siden. Du vil deretter motta en epost fra oss der vi ber deg om å bekrefte innmeldelsen. Du går så igjennom enkelte profilundersøkelser slik at vi bedre vet hvem du er og hvilke undersøkelser som vil passe din profil og livssituasjon.

Så er du i gang. Du vil motta spørreundersøkelser på nett på din e-post og du velger selv hvor ofte, hvor og når du ønsker å svare på disse. Desto flere undersøkelser du fullfører, desto flere belønninger vil komme din vei. På «din-side» kan du hele tiden følge med på hvor mange poeng du har og hvilke belønninger du kan hente ut.

Husk at det er gratis å være med hos Meningstorget. Du kan bare tjene belønninger ved å være en del av vårt panel. Ved siden av gavekort kan du også velge å veksle inn poengene dine i penger via PayPal eller å donene dem til veldedige organisasjoner. I tillegg tjener du lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

 

Så, lykke til med kommende festligheter og fangsten av gavekort hos Meningstorget!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.