« Tilbake til blogg

Hva gir #JuleStemning hos deg? Vinn premier i vår kampanje!

julestemning vinne premier kampanje

Det blir garantert julestemning i de norske hjem. Skal vi tro våre respondenter, både lukter og dufter det av pepperkakker, krumkaker og andre julekaker allerede. Julegardinene har kommet opp, adventstjerna lyser opp i vinduet og juletreet er på vei inn døra.

Ja, det er noe med jula som er helt spesielt. Det er tiden for kose seg, for å møte med andre mennesker og ikke minst for å tenke gjennom livet. Det er tiden hvor vi gleder hverandre med gaver, vi sender julekort i posten og vi putter noen mynter i Frelsesarmèens julebørse.

Vi spaserer gjennom gatene, nyter alle lysene, drikker en god kopp kaffe og spiser julemarsipan. Den berømte julefreden senker seg over over oss, selv om det kanskje ikke føles slik inntil vi kommer til den store dagen. For det er jo et stri med julegavekjøp, vasking av huset, baking og juleavslutninger. Men jul, det blir det.

 

NOEN GLIMT FRA VÅR #JULESTEMNING KAMPANJE PÅ FACEBOOK

Forrige uke gikk startskuddet for Meningstorgets #JuleStemning kampanje på Facebook. Ved å LIKE vår Facebook-side og samtidig kommentere på vårt kampanje-spørsmål, kan du vinne et gavekort på 250,- kroner hos CDON.COM i uke 49 og 50.

pepperkakehus, julebaking, vinne premierVi spurte: Hvordan lager du #JuleStemning hjemme hos deg? Og slik svarte noen av våre respondenter:

  • «Duften av overstekte, brente pepperkaker, stress-handling av de siste julegavene, julekort som aldri blir sendt, og gløgg foran en film jeg har sett 100 ganger men aldri blir lei av: "Alene hjemme". Da er det #julestemning i heimen!» - Ane
  • «Jeg får ikke skikkelig julestemning før vi tar pause fra de siste forberedelsene til julaften for å se på grevinnen og hovmesteren. Men kjenner det kribler litt når nissene begynner å titte frem og advendtstjerner og juletrelys kommer opp ute» - Christina
  • «Julestemning er lys og varme i mørket, omsorg for våre medmennesker og spre kjærlighet rundt oss. Det er juleglede med dine nærmeste og nydelig julemusikk, duften av pinnekjøtt og gløss og knitring i peisen» - Margunn
  • «Julestemningen kommer alltid da det begynner å snø ute og det er frostrim på trærne. Inne må det lukte av svibler, tennes lys og spilles julemusikk. Amalies jul må jeg også se på hver enste desember, og bake papperkaker og andre julekaker. Da lukta av pinnekjøtt brer seg i huset på julaften er det definitivt jul “ – Gina

 

VINN PREMIER MED MENINGSTORGET

vinne premier, spørreundersøkelserDersom du ikke følger oss på Facebook, gi oss gjerne en LIKE og slik vil du alltid være oppdatert på våre kampanjer fra tid til annen. Dessuten publiserer vi resultater fra undersøkelser og andre nyheter som kan være av interesse. Vår #JuleStemning kampanje ruller videre i uke 50 med et nytt spørsmål, så heng deg på!

Du kan også melde deg inn hos Meningstorget og bli med i vårt undersøkelsespanel. Vi sender ut spørreundersøkelser på nett og vi belønner våre respondenter når de fullfører disse. Aktører i samfunnet er i behov av gode tilbakemeldinger og DU er eksperten disse interessentene leter etter. Det kommer deg til gode.

Gjennom våre spørreundersøkelser tjener du lodder som inngår i vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner. Dessuten tjener du også poeng for innsatsen og disse kan du veksle inn penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente og populære nettbutikker.

Det er helt gratis å være med. Bli med idag, tjen belønninger og vinn premier med Meningstorget.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.