« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Hvor mye melk drikker du?

Melk var alltid en del av skolehverdagen. Når skoleklokka ringte for storefri kom også bøtta med melkekartonger svingende inn i klasserommet. Det var alltid noe å se fram til. To skiver brød, en kvart liter melk og nok energi til å spille fotball dag inn og dag ut.

Melk var jo sunt. Det fikk vi høre. Full av kalsium og næringstoffer som både kropp og skjelett hadde godt av. Så har det gått noen år og melka er fortsatt å finne i litervis på høyresiden i kjøleskapet. Det hører liksom med til en god frokost, til en corn-flakes blanding når man kommer hjem fra jobb eller for å slukke tørsten etter en treningsøkt.

Melk og meieriprodukter gir viktige næringsstoffer til kostholdet. Det oppgir selveste HelseNorge og fastslår at dette er gode kilder for nødvendig inntak av energi, fett, kalsium, jod, vitamin A og vitamin D. Sådan har melk egentlig alltid hatt en solid rolle i det norske kostholdet og dette fundamentet kan vanskelig rikkes ved.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: MELK OG DRIKKEVANER

melk, frokost, spørreundersøkelserMed årenes løp har likevel eksperter og forskere satt spørsmålstegn med hvor sunt det egentlig er å drikke mye melk. Da trekkes melkefettet fram som en negativ faktor i forhold til hjerteinnfarkt fordi det øker kolesterolnivået. Det anbefales derfor at man drikker magre melketyper med mindre fett.

Andre eksperter henviser samtidig til studier som tilsier at inntak av melk gir lavere mulighet for hjerte- og karsykommer. Og at melk visstnok skal hjelpe deg dersom du vil ned i vekt.

For eller mot melk; TINE gir deg 10 gode grunner til å drikke melk. Det er jo neppe uventet. Og da trekkes næringsstoffer, kalsium og proteiner fram. Det sies at melk er naturens egen proteindrikk, som også gir et pent smil og er perfekt til matpakka :=)

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkeslse i forhold til drikkevaner og spurte sine respondenter om hvor ofte de drikker melk og hva slags melk de drikker. 2881 personer ga sin mening. Og her er resultatet fra våre spørreundersøkelser på nett:

 

SPØRREUNDERSØKELSER:

 

melk, drikkevaner, spørreundersøkelser, tjene penger 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre spørreundersøkelser på nett viser altså at 1 av 3 drikker melk hver eneste dag (35,3%). Svært mange oppgir også at de drikker melk på ukentlig basis (27,2%). Kanskje det mest interessant med resultatet fra undersøkelsen, er at 1 av 5 (19,7%) ikke drikker melk i det hele tatt.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HVA SLAGS MELK DRIKKER DU MEST?

Et påfølgende spørsmål blir da hva slasgs melk vi drikker. Her kunne respondentene krysse av for opptil to alternativer. Ikke uventet trekker den legendariske lettmelka det lengste strået, men flere synes også å gå over til enda lettere varianter. Slik svarte respondente på dette spørsmålet:

 

Hvilken type melk pleier du som oftest å drikke?

  • Helmelk  11,6%
  • Lettmelk  37,6%
  • Skummet melk  12,5%
  • Ekstra lett melk  28,7%
  • Økologisk melk  3,1%
  • Laktosefri melk  6,6%
  • Sjokolademelk  9,6%
  • Annen  3,1%
  • Jeg drikker ikke melk  12,3%

 

TJEN PREMIER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

spørreundersøkelser på nettHos Meningstorget tjener du belønninger når du gir oss dine meninger. Dine synspunkter har en verdi som næringslivets aktører er villige til å betale for. Du kan påvirke morgendagens produkter og tjenester, rett og slett fordi forbrukerne har en stemme som vektlegges tungt.

Meningstorget sender deg spørreundersøkelser på nett via e-post og ved å fullføre våre undersøkelser tjener du poeng som du over tid kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du tjener også lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

Det er helt gratis å være og du velger selv hvor ofte, hvor og når du deltar i våre spørreundersøkelser på nett. Du kan registere deg her på siden og så bekrefter du og følger videre anvisninger på din epost-adresse. 

Tjen belønninger du også i betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.