« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Tidsbruk av mobilen!

Det må være en gåte for den oppvoksende generasjonen å tenke seg hvordan livet var uten mobiltelefon for et par tiår siden. For det var vel først på 90-tallet den skikkelige mobil-boomen satte inn. Jeg satt der selv i kassa på ICA og solgte Nokia-telefoner like raskt som rykende ferske kornbrød.

Hvem hadde tenkt seg hvilket teknologisk under vi idag sitter med mellom hendene?

Å tenke seg et liv uten sosiale møteplasser på telefonen eller et liv uten å kunne koble seg opp mot internett, er vanskelig å forestille seg, selv for oss som ikke hadde mobil i oppveksten. Men, helt avkoblet var man jo ikke.

Antagelig så vi mye mer på TV eller vi satt der med en spillkonsoll fra Nintendo. Muligens foran en hjemme-PC og koste oss med Word. For å ikke glemme hus-telefonen, som en gang gikk seg god og varm fordi den koblet oss sammen som mennesker. Idag er den omtrent skrotet bort.

 

- Istedenfor sitter vi med smarttelefonen i hånda; ringer, skriver meldinger
og sender snapchat-bilder og er muligens mer engasjerte en noen gang. -

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: BRUK AV TID PÅ MOBILEN!

spørreundersøkelser, tjene pengerAkkurat det poenget reiser et dilemma. Vi er blitt mer sosiale på en usosial måte. Vi kommuniserer med mennesker rundt oss i et forrykende tempo og chatter med venner rundt oss – istedenfor å treffe dem og ta en prat ansikt til ansikt.

Tross sine bakdeler er det omtrent umulig å sette spørsmålstegn ved dagens uffattelige muligheter som mobiltelefonen gir oss. Men stjeler den tiden vår eller hjelper den oss til å få mer ut av tida? Godt spørsmål. Hvor mye tid bruker du på mobilen på en helt vanlig hverdag?

Meningstorget spurte sine respondenter i spørreundersøkelser på nett om hvor mye tid de bruker på telefonen daglig. 2986 personer deltok. Og her er resultatet:

 

Hvor mye tid bruker du på telefonen daglig?

5 timer +     23,0%

3-4 timer     36,2%

1-2 timer     23,0%

Mindre enn 1 time     15,0%

Vet ikke     2,8%

 

SPØRREUNDERSØKELSER: 50% BRUKER MINST 3-4 TIMER PÅ TELEFONEN!

spørreundersøkelser, undersøkelser, tjene pengerResultatet fra våre spørreundersøkelser på nett viser at den jevne nordmann bruker godt med tid på telefonen daglig. 23% oppgir at de faktisk bruker mobilen opptil 5 timer om dagen. Med tanke på døgnets timer og behovet for søvn, jobb, skole, familie og andre aktiviteter, så høres det mye ut.

Eller kanskje ikke. Ikke overraskende er det å spille musikk på mobilen mens man lager mat, eller du sitter der og blar gjennom veggen på Facebook mens barna gjør lekser. Liker man å spille spill, så går timene fort unna når man først setter igang. Med mobilens mange funksjoner, ligger mye til rette for stort tidsforbruk.

Av respondentene svarte 36,2% at de bruker ca. 3-4 timer på telefonen iløpet av en dag. Med andre ord bruker over 50% mobilen minst 3 timer om dagen. En fjerdedel oppgir 1-2 timer i samlet mobilbruk, mens bare 15% greier seg med en times bruk om dagen.

Sammenligner vi menn og kvinners bruk viser vår undersøkelse interessante funn:

 

- Hele 67% av kvinnene i vår spørreundersøkelse bruker minst 3 timer på telefonen daglig. Til gjengeld bruker bare 36% av mennene telefonen i tilsvarende grad. Hos kvinnene bruker bare 9,1% telefonen under en time, mens det samme tallet for mennene ligger på 32,1%. -

 

TJENE PENGER I BETALTE UNDERSØKELSER PÅ NETT!

Meningstorget gir deg belønninger for dine meninger. Når du fullfører våre spørreundersøkelser får du poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du tjener dessuten lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

Alt du trenger å gjøre er å melde deg opp her på siden og deretter bekrefte innmeldelsen på din e-post. Du gjennomfører så enkelte profilundersøkelser og så er du igang. Det er gratis å være med og du velger selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre undersøkelser.

Du kan lese mer her på våre nettsider!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.