« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Bruken av offentlig transport!

Svært mange av oss er avhengig av offentlig transport i hverdagen og tilbudet varierer høyst sannsynlig med hvor du befinner deg. Forskjell fra storby til tettsted kan være stor, men behovene er også forskjellige. Hvor godt fornøyd er du med tilbudet for offentlig transport på hjemstedet ditt?

Det er ikke alle av oss som har muligheten til å kjøre bil. I en familie der begge foreldrene jobber, kan det godt være at bilen blir brukt i forhold til hvem som trenger den mest. Den andre part må reise kollektivt, finne fram sykkelen eller ta bena fatt. Bil kan også være dyrt å bruke og det kan være at mange rett og slett ikke har bil.

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett der våre respondenter ble spurt om å svare på spørsmål knyttet til bruken av offentlig transport. Hva bruker vi av kollektiv trafikk ukentlig og tilfredsstiller tilbudet våre forventninger?

 

SPØRREUNDERSØKELSER: OFFENTLIG TRANSPORT

Dersom du har meninger om mangt og mye og liker å svare på spørreundersøkelser, da bør du bli en del av vårt panel. Meningstorget sender deg spørreundersøkelser på e-post og ved å svare på disse tjener du belønninger. Din stemme og dine synspunkter har en verdi som næringslivets aktører betaler for. Det er gratis å være med og du kan lese mer her på våre nettsider.

I vår spørreundersøkelse på nett ble det hentet inn svar fra hele 1775 personer. Respondentene kunne krysse av for opptil tre alternativer jamfør hvilke transportmidler de bruker ukentlig innen offentlig transport. Her er resultatet:

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT:

 

spørreundersøkelser, tjene penger, offentlig transport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre spørreundersøkelser viser at 2 av 3 personer ukentlig bruker offentlig transport. Av disse reiser over 50% med buss, mens 18,1% reiser med toget. I storbyene og da spesielt Oslo-området er det mange som pendler til og fra jobb med tog.

Omtrent 10% av de spurte reiser ukentlig med transportmidler på sjøen, enten det er med ferje eller hurtigbåt. Så vil sikkert noen diskutere om taxi er offentlig transport, men i mange statistikker og rapporter hører også taxi med. 5,9% reiser med taxi på ukentlig basis. 3,8% bruker "annen" form for transport som ikke var spesifisert i undersøkelsen.

34,9% av respondentene medga at de ikke bruker offentlig transport.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: FORNØYD MED KOLLEKTIV-TILBUDET?

Meningstorget spurte også respondentene om hva de synes om det offentlig tilbudet for transport på hjemstedet der de bor. Svært mange er godt fornøyd, men det finnes også en god porsjon som gjerne skulle sett forandringer på tilværelsen.

 

Slik svarte våre respondenter på hvor bra de synes tilbudet er:

  • Det er svært bra     15,6%
  • Det er ganske bra     26,3%
  • Det er bra     22,9%
  • Det er ikke så bra     19,5%
  • Det er svært dårlig     13,6%
  • Vet ikke     2,1%

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKLSER PÅ NETT!

spørreundersøkelser, offentlig transportMeningstorget gir deg belønninger for dine meninger. Når du fullfører våre spørreundersøkelser får du poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du tjener dessuten lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

Alt du trenger å gjøre er å melde deg opp her på siden og deretter bekrefte innmeldelsen på din e-post. Du gjennomfører så enkelte profilundersøkelser og så er du igang. Det er gratis å være med og du velger selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre undersøkelser.

Du kan lese mer her på våre nettsider!

 


« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.