« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Frokost, lunch eller middag?

Mat er ikke til å unngå i en hektisk hverdag, ei heller om man ønsker å leve, for uten mat og drikke, duger helten ikke. Og det tar neppe lang tid før man dukker under dersom man faster seg i vei gjennom livet. Mat er viktig og nødvendig.

Alle har vi hørt at en god frokost setter prikken over i`en og gir deg all den energi du trenger for dagens gjøremål og alt det du har lyst til å gjøre. Vel og merke, det kommer selvfølgelig litt an på hva du spiser til frokost og ikke minst at du fyller på med andre måltid gjennom dagen.

Ifølge HelseNorge har «dagens måltider flere funksjoner, både ernæringsmessig og sosialt. Regelmessige måltider er en vesentlig del i et sunt og variert kosthold». Om frokosten kanskje er viktigst, så er det nok mange som enten slurver med denne, stresser seg forbi den eller unngår den fordi matlysten ikke er på topp. Det er når magen rumler ved lunch at smaksløkene begynner å våkne til live. Og mange ser nok fram til en god middag etter en hektisk dag.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HVILKET MÅLTID FORETREKKER DU?

frokost, spørreundersøkelser, måltidDet er sikkert en sannhet at dagen burde starte med grovt børd, proteinrikt pålegg, grønnsaker og melk, eller i hvert fall med en yoghurt, en frukt og kanskje litt cornflakes selv om sukker ikke gjør den store susen. Men hvem spiser grønnsaker til frokost?

Og er frokost vårt favotitt-måltid? Eller ser vi fram til andre måltider iløpet av dagen? Meningstorget gjennomførte en liten spørreundersøkelse på nett der vi spurte våre respondenter om hvilket måltid de foretrekker om dagen. 1114 personer ga sin mening om dette. Og her er resultatet fra denne undersøkelsen:

 

 

SPØRREUNDERSØKELSER:

 

Hvilket måltid foretrekker du aller best om dagen?

  • Frokost 16%
  • Lunch 12%
  • Middag 72%

 

SPØRREUNDERSØKELSER: DAGENS FAVORITT ER MIDDAG

Ingen tvil i våre spørreundersøkelser. Middagen er det måltidet som foretrekkes av over 70% av våre respondenter. Det kan være ulike grunner til dette, men det er klart at middag ofte består av et varmt måltid og har større varieringsmuligheter enn de andre måltidene. Andre smaker og aromaer hører også med.

Dessuten er middagen måltidet vi ser fram til etter en lang dag med skole og jobbing og det er godt å kunne sette seg ned med familie og venner for å nyte et godt måltid. For noen øker nok også apetitten utover dagen og dessuten; om frokost sies å være det viktigste måltidet, så bør middagen være det måltidet som tilfører oss mest av energi gjennom en hel dag, 25-30%.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKESLSER PÅ NETT!

måltid, frokost, betalte spørreundersøkelserDersom du kunne tenke deg å delta i spørreundersøkelser på nett, inviterer vi deg gjerne med om bord i vårt panel, Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett via e-post og ved å fullføre disse tjener du belønninger. Dine meniger har en verdi som næringslivets aktører er i behov av.

Meningstorget jobber på vegne av bedrifter og selskaper som trenger tilbakemeldinger på produkter og tjentester som du bruker i det daglige. Slik kan man videreutvikle nye vareløsninger eller produsere nye. Som forbruker har du en stemme som har stor innflytelse på det som skjer rundt deg.

Det er gratis å være med hos Meningstorget. Og som belønning for innsatsen tjener du poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente og populære merkevarer. Dessuten tjener du lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

Du kan lese mer om Meningstorget her på våre nettsider. Registrer deg idag og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.