« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Listhaug som statsminister?

spørreundersøkelser, politikk, listhaug

Det blåser rundt Sylvi Listhaug som vanlig. Eller kanskje vi burde si at det hyles og skrikes rundt henne istedenfor. Aksjonistene var ikke redde for å åpne verken munn eller stemmebånd da de i protest mot ministerens håndtering av landets asylpolitikk hylte i vei i en femten minutters seanse utenfor Justisdepartementet i Nydalen.

Men det er vel neppe noe nytt under solen i denne sammenhengen. Selv Sylvi Listhaug tar det hele med knusende ro og var selvfølgelig ikke å finne da aksjonen fant sted. Hun har tross alt vært i gjennom noen runder i bokseringen allerede.

I turbulente tider der Europa kjenner presset ved grenseovergangene, har det vært mange beslutninger å måtte fatte og Listhaug har fått pepper både for politikken hun har ført og for måten hun ordlegger seg på.

 

"Samtidig har hun tatt klare valg, stått opp når presset og valgene har vært uhyre vansekelig å fronte, og tørt å ta valg som hun visste ville høste kritikk fra både den ene og den andre. Det er absolutt lederegenskaper å finne i dette."

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: SYLVI LISTHAUG

Kanskje er det også derfor hun seiler opp som Frps kommende partileder om Siv Jensen skulle kaste inn håndkle etter neste års Stortingsvalg. Sjansen er der dersom dagens borgerlig regjering ikke lenger vinner tillitt i folket. Da kan det bli flere rokkeringer innad i partiene.

Elsket og hatet. Hva tror vi om Sylvi Listhaug i posisjon som statsminister? Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hva de tror om akkurat dette. Og her er resultatet fra vår spørreundersøkelse:

 

Ville du hatt Sylvi Listhaug som statsminister?

 • Ja 22%
 • Nei 59%
 • Usikker 19%

 

PARTIBAROMETER NOVEMBER

partibarometer, spørreundersøkelserNeste års statsbudsjett har vært en floke av en såpeopera og regjeringen har i liten grad framstått forent eller slagkraftig slik den burde. Og når tallene endelig kunne enes om, var det mange som mente at regjeringspartiene hadde tapt på det hele.

Eksperter og prognoser viser likevel at de fleste ikke har skiftet politisk beite på grunn av kaos i budsjettforhandlingene.

Siste prognose fra Ipsos viser at partibarometeret for november ikke har forandret seg i særlig grad i forhold til resultatene som forelå for oktober måned. Deres undersøkelser viser som følger:

 

 •  Arbeiderpartiet 35,6%
 • Høyre 24,8 %
 • Frp 14,1%
 • Sp 6,3%
 • Venstre 4,5%
 • Krf 4%
 • SV 3,7%
 • MDG 3,5%
 • Rødt 3,1%

 

VINN PREMIER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

betalte spørreundersøkesler på nettDet nærmer seg jul og selv om vi liker å gå på julehandel eller å gi gaver til andre, så må vi nok innrømme at det er nokså stas å motta gaver også. Og nå kan du bli den heldinge vinneren i Meningstorgets #JuleStemning-kampanje på Facebook i desember.

I uke 49 og 50 trekker vi ut èn heldig vinner som mottar et gavekort på 250 kroner hos CDON.COM. Alt du trenger å gjøre er å LIKE vår Facebook side og samtidig kommentere på vår #JuleStemning post.

Dersom du liker å svare på spørreundersøkelser, må du gjerne melde deg på hos Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett via din personlige e-post og ved å fullføre disse, blir du belønnet med premier. Du tjener poeng du kan veksle inn i penger og gavekort, og ikke minst får du lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.