« Tilbake til blogg

Tjene penger på undersøkelser. Tips & knep!

Å delta i betalte spørreundersøkelser på fritida er en fin måte å toppe inntekten på eller å spare opp penger på. Samtidig har du muligheten til å gi tilbakemelding på produkter og tjenester som du både bruker og liker. Men er det noe alle kan være med på?

Dersom du er over 18 år og bor i Norge, så er svaret ja! Å fullføre spørreundersøkelser mens du er hjemme eller på farta er både lettvint, morsomt og interessant. Det finnes også enkelte knep som gjør spørreundersøkelser på nett til en enda bedre opplevelse.

Her følger fem gode tips som vil effektivisere tiden du bruker på undersøkelser fra Meningstorget. Det betyr mer tid til å delta og flere muligheter til å tjene mer penger på nett gjennom å dele dine meninger!

 

TJENE PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER – NOEN GODE TIPS!

  • Når du fullfører spørreundersøkelser på hjemme-PC eller på bærbar PC bør du du forsikre deg om at du har Flash installert, da enkelte undersøkelser har innslag av Flash. Slik unngår du å gå glipp av viktige spørsmål. Det er gratis å installere – og du kan finne mer ut her.
  • For å effektivisere tiden du bruker på undersøkelser bør du tømme nettleserens "cache" med jevne mellomrom. Eksperter mener du bør gjøre dette minst en gang i uka. Her er hvordan du gjør det.
  • Nettlesere oppdateres jevnlig for å gi deg den aller beste opplevelsen av å være på nettet. Vi anbefaler at du bruker aller nyeste versjon av nettleseren du foretrekker å bruke. Dette enkle verktøyet som også er gratis å bruke hjelper deg med å sjekke om du har siste versjon.
  • Få mest mulig ut av døtid i hverdagen. Selv om mange liker å ta spørreundersøkelser på nett mens de er hjemme, så er det også fullt mulig å delta når man er ute på farta eller har et nettbrett eller en telefon tilgjengelig. Ved å være mobil kan du få enda mer ut av våre betalte spørreundersøkelser på nett.
  • Oppdater kontoen din. Det høres enkelt ut, men ved å fortelle oss mer om deg selv, kan vi sende deg invitasjoner til å delta i spesifikke undersøkelser der du kan tjene penger i undersøkelser som spesielt interesserer deg. Glem heller ikke å oppdatere din konto når du begynner i ny jobb, kjøper deg ny bil, når husstanden er i forandring eller når annet vesentlig forandrer seg. Dette betyr nemlig mer kunnskap om emner som kan trenge dine tilbakemeldinger.

 

Inspirert? Snart er det jul og det kan være lurt å spare seg opp noen poeng fram mot den store høytiden. Poeng gir nemlig muligheten til å ta ut penger via PayPal eller å veksle dem inn i gavekort. Ta del i våre betalte spørreundersøkelser på nett og tjen penger for dine meninger hos Meningstorget.

 


« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.