« Tilbake til blogg

Tjen penger på nett! Fullfør våre spørreundersøkelser.

Tjen penger på nett

Nå kan du tjene penger på å dele dine meninger. De fleste av oss har en mening om det aller meste, enten vi formidler dem eller holder dem for oss selv. Sannheten er at det finnes aktører som svært gjerne ønsker å høre hva du mener og som også er villige til å betale for det.

For godt til å være sant vil nok noen mene, men det hele er ganske logisk. For næringslivets aktører er tilbakemelding fra forbrukerne livsviktig informasjon med tanke på å videreføre eksisterende produkter og tjenester eller for å utvikle nytt varesortiment og nye løsninger for å imøtekomme voksende behov i samfunnet.

Dine synspunkter har derfor en verdi som betales for. Meningstorget jobber på vegne av bedrifter og selskaper som trenger feedback på deres produkter og tjenester. Vår oppgave er å koble deg som forbruker sammen med aktører i samfunnet som ønsker å høre dine meninger.

 

- Dette gjør vi gjennom betalte spørreundersøkelser på nett der du kan tjene penger som takk for innsatsen. -

 

TJEN PENGER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

tjen penger på nett, spørreundersøkelserDet er gratis å være med i vårt panel hos Meningstorget. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg. Deretter bekrefter du innmeldingen via epost og svarer på enkelte profilundersøkelser slik at vi kan danne oss et bilde av hvem du er og på den måten sende deg undersøkelser som passer din profil og livssituasjon.

Så er du i gang med å svare på spørreundersøkelser der du kan tjene penger og andre belønninger. Du mottar undersøkelser på e-post og det vil alltid stå hva du belønnes med før du begynner på selve undersøkelsen. Du står fritt til å fullføre våre spørreundersøkelser hvor ofte, hvor og når det måtte passe deg. Desto flere du fullfører, desto flere belønninger.

Når du deltar i våre betalte spørreundersøkelser på nett, tjener du poeng. Disse poengene kan du veksle om i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Dessuten tjener du lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

Med litt innsats kan det fort komme premier din vei. Ikke så dumt å tjene penger og andre belønninger på å dele egne meninger. Det hele er en vinn-vinn situasjon; du gir informasjon som hjelper aktører til å overleve på markedet, samtidig som du tjener penger på det også.

 

TJEN PENGER OG GAVEKORT – PÅ «DIN-SIDE» HAR DU FULL OVERSIKT

Som en del av Meningstorget har du hele tiden tilgang til «din-side». Her ser du hvor mange poeng du har spart deg opp, du ser antall undersøkelser du har fullført og du har full oversikt over hvilke belønninger du kan ta ut og hvor mange poeng du fortsatt trenger for å kunne veksle inn.

Som sagt kan du tjene penger. I det øyeblikket du har minst 300 poeng kan du veksle disse inn i penger via PayPal. Som eksempel vil 300 poeng tilsvare 30 kroner. Du velger selv når du ønsker å veksle inn poengene dine. Du kan la poengsummen vokse og så veksle inn et større beløp.

På «din-side» finner du også nyheter og informasjon som er viktig å få med seg og dessuten kan du svare på interessante mini-polls eller trykke på knappen for «undersøkelser». Det vil si, ved siden av å motta spørreundersøkelser på e-post, kan du også logge deg inn for å se om det er tilgjengelige undersøkelser.

 

TJEN PENGER PÅ NETT: MORSOMT OG INTERESSANT!

tjen penger på nett, tjene pengerDet geniale med betalte spørreundersøkelser på nett der du kan tjene penger, er at du kan svare på spørreundersøkelser uansett hvor du befinner deg eller når du måtte ønske det. Du kan sitte på bussen, på skolen eller i godstolen hjemme.

Kanskje har du litt tid mens det er reklame på TV, mens du lager mat eller venter på at din bedre halvdel skal komme hjem fra jobb. Hverdagen er full av øyeblikk, der vi både har flere baller i lufta samtidig og stunder der vi føler tiden står stille og vi lurer på hva vi skal gjøre.

Det er da du kan trekke fram laptopen, nettbrettet eller telefonen. Klikk deg inn på eposten din og se om det ikke er en spørreundersøkelse fra Meningstorget klargjort for nettopp deg. Slik kan du fort tjene penger og samle deg opp et lite fond til spesielle anledninger eller for å kjøpe deg noe du virkelig ønsker deg.

Du kan lese mer om Meningstorget her på våre nettsider. Registrer deg idag og sett igang.

 

Lykke til!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.