« Tilbake til blogg

Du kan tjene penger ved å bytte bank! Se hvordan her!

Å bytte bank kan være en lønnsom avgjørelse dersom du finner en bank med bedre betingelser enn du har fra før. Dette krever at du graver og undersøker litt, men kan fort være verdt pengene. Det er lett å tenke seg at dette innebærer en masse jobb og en god dose papirarbeid. Litt sant, men det er enklere enn du tror.

Alle monner drar heter det i ordtaket og da er gode bankbetingelser vikig slik at man betaler minst mulig i renter dersom man har lån, eller at man får gode rentesatser dersom man setter penger på sparekonto. Nettbank og andre administrative banktjenester er også interessante i form av kostnader.

Ifølge Toppfinans.com vil utgiftene på et lån tilsvarende 2 millioner kroner koste deg 10.000 kroner mindre på årlig basis dersom du går ned 0,5% på rentenivået. Så om du ikke har sjekket hva slags kostnader du har på lånet ditt på en god stund, så kan det være en god ide å gjøre dette, spesielt nå som renta skal være lav og mye bedre enn på lenge.

 

SPARE PENGER PÅ Å BYTTE BANK!

tjene penger, bank, bytte bankÅ bytte bank skjer ikke over natta, men er en prosess man bør tenke godt igjennom på forhånd. Selve opprettelsen av bankforbindelse med ny bank og overføring av penger, lån etc. trenger ikke å ta mye tid. Forarbeidet er destod mer vikig.

Toppfinans.com gir noen gode råd for hvordan du bytter bank og slik kan tjene penger på dette:

 

Klarlegg årsaken

Tenk godt igjennom hvorfor du ønsker å bytte bank. For mange av oss vil dette være økonomisk relatert. Spesielt med tanke på gode lånebetingelser og unntak for bankgebyrer ved tjenester som banken tilbyr. For andre kan kundeservice eller kanskje en anbefaling være det som setter hjulene i sving.

 

Legg press på banken din

Det første du bør gjøre er å ta en prat med din nåværende bank. Fortell dem hva du er misfornøyd med og hvilke betingelser du ønsker skal forandres på. Man kan fint legge press på banken da du tross alt er deres kunde som de tjener penger på. Dersom banken ikke er interessert i å gi deg bedre betingelser, kan bankbytte være valget.

 

Se på de ulike alternativene

bank, tjene pengerSkaff deg oppdatert informasjon om hvilke betingelser du allerede har. Disse kan banken gi deg direkte eller ved at du logger deg inn i nettbanken. Deretter skaffer du deg informasjon fra andre banker for de tjenestene som er aktuelle for deg. Du kan også bruke bankbarometeret hos Finansportalen som hjelpemiddel. Skal det lønne seg å bytte bank, må de nye betingelsene minst være like gode og logisk sett bedre enn dem du allerede har.   

  

Ta kontakt med din nye bank

I det øyeblikket du har bestemt deg for å bytte bank, er det på tide å kontakte den banken du ønsker å flytte til. Fortell dem at du ønsker å bli kunde og oppgi hvilke banktjenester det er snakk om. Forsikre deg også om at du får de betingelsene du har undersøkt om for lån, innskudd etc. Det kan være greit å møte ny kundebehandler ansikt til ansikt selv om alt kan gjøres over nettet.

 

Overføring av lån

Pass på at alle formaliteter i forbindelse med flytting av lån er på plass og at misforståelser ikke finnes. Se gjennom vilkårene på nytt og hva det vil koste deg. Nytt lån i ny bank kan bety noen runder med dokumenter og eventuelt en ny verditakst av boligen.

 

Overføringer av penger

Når nye kontoer er operative hos din nye bank, ber du din gamle bank om å overføre pengene du har innestående. Men før du gjør dette, så er det lurt å forsikre deg om at du har fått nye bankkort i den nye banken. På den måten får du tatt ut penger og slipper å stå på bar bakke.

 

Alt i alt – dersom du ønsker å bytte bank, finnes det noen gode råd å ta med seg på veien slik at alt går som planlagt. Er du heldig får du langt bedre betingelser og tjener penger på det.

 

TJENE PENGER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

tjene penger, spørreundersøkelserPenger er det også å spare ved å bli en del av Meningstorget. Hos oss kan du tjene penger på å gi dine meninger om produkter og tjenester du bruker i det daglige. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett og ved å fullføre disse tjener du belønninger for innsatsen.

Dine meninger har en verdi som næringslivets aktører er i behov av. Dine tilbakemeldinger former morgendagens marked og gir retning for hvilke varer som må produseres eller forbedres. Ved å gi dine meninger belønner vi deg med poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Dessuten tjener du lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000kroner. Det er gratis å være hos Meningstorget og du bestemmer selv innsatsnivået. Registrer deg idag og tjen penger i betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.