« Tilbake til blogg

Del bilder med Moments. Tjen penger på Marketplace!

Facebook er i støtet! Visste du at hele 3.3 millioner nordmenn over 18 år er registert med en Facebook-profil?... Kanskje ikke så overraskende da de fleste av oss på et eller annet tidspunkt har blitt bitt av basillen og gjort oss tilgjengelig for kjente og kjære. Frekvensundersøkelser viser dessuten at hele 9 av 10 bruker Facebook daglig. Det er ikke småtteri.

Garantert har du også Facebook-appen lastet ned på smarttelefonen din. Med et tastetrykk er du straks inne og kan oppdatere deg om hva som skjer og og hva som deles. Du oppdaterer profilen din, laster opp et par bilder, gir noen kommentarer og serverer noen «likes» på det som ruller ned over veggen.

Med tiden har Facebook også bedt deg installere «Messenger» slik at du mye enklere kan chatte og holde samtaler med folk gående. Om ikke det var nok, har også en ny bildedelings-tjeneste blitt lansert under navnet Facebook Moments.

 

- Så nå kan du fylle hele linja på telefonen din med apps fra Facebook. -

 

FACEBOOK MOMENTS – FOR Å ENGASJERE OG TJENE PENGER!

tjene penger, moments, facebookFacebook fortsetter altså å engasjere sine brukere. Selv om gesjeften handler om å koble mennesker sammen, har dette har like mye blitt en pengemaskin, der Facebook kan tjene penger på vår elleville higen etter å kommentere og dele våre livsopplevelser.

Med så mange aktive brukere, kan både Facebook tjene penger og ikke minst dem som annonserer og bruker Facebooks markedsføringsmuligheter. Sjansen er stor for at du selv allerede har «boosta» en post og slengt inn noen kroner slik at budskapet ditt har kommet fram eller at din «event» har fått den oppmerksomheten den trenger.

Nå har altså Facebook Moments kommet på markedet med en app som skal gjøre det enklere å dele bilder med dine venner. Du laster ned appen og gir Moments lov til å laste opp alle bildene du har på telefonen for analyse. Deretter er det opp til deg å fortelle Moments hvilke ansikter du har tatt bilde av og som responderer med dine venner på Facebook.

En ganske lang prosess med det resultat at bildene blir kategorisert i grupper etter folk, steder og begivenheter. Når du så tar bilder, forstår Moments hvem du har tatt bilde av og så er det bare å sende bildene til disse personene med et lite sveip. Ja, du forstår helt sikkert mye av hva dette handler om.

 

FACEBOOK LANSERER MARKETPLACE

Om ikke dette er nok, lanserer Aftenposten idag nyheten om at Facebook lanserer en ny tjeneste som heter Marketplace. Her får du muligheten til å selge tingene dine mer oversiktlig enn å bare lansere noe du vil selge via en statusmelding. Derfor introduseres nå rubrikkannonsser og kanskje må til og med Finn.no trekke pusten noe...

Facebook er svært klar over at veldig mange klikker seg innom kjøp- og salg-grupper hver eneste dag og desto mere tid folk bruker i Facebooks verden, destod mer penger tjener Facebook i annonsekroner. Dette handler om å engasjere for å tjene penger.

Ved å trykke på Markeplace-ikonet ser du hva andre rundt deg har lagt ut for salg. Du kan også søke på produkter og sortere etter sted, kategori og pris. Ekspertene mener også Facebook har en fordel, nemlig at de sitter på veldig mye informasjon om sine brukere og vet derfor hva enhver av oss er interessert i.

Dette kan bli interessant å følge med på....

 

TJENE PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

tjene penger, spørreundersøkelser på nettMeningstorget er opptatt av hva som skjer i samfunnet. Det er deg som forbruker som har det tyngste argumentet for hvilke produkter og tjenester som fremtiden vil bringe. Derfor sender vi ut spørreundersøkelser på vegne av næringslivets aktører og gir deg muligheten til å komme med tilbakemeldinger og synspunkter.

Det er gratis å være med i Meningstorget og vi belønner deg for innsatsen når du svarer på våre spørreundersøkelser på nett. Du får tilsendt undersøkelser via e-post og du velger selv hvor ofte, hvor og når du svarer på disse.

Les mer om Meningstorget her på våre nettsider. Bli med og tjen penger i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.