« Tilbake til blogg

Hva er markedsundersøkelser? Tjene penger på dine meninger!

Markedsundersøkelser er av betydelig viktighet for omtrent alle virksomheter. Disse gjør at man letter kan identifisere tomrom i markedet. Man kan også skaffe seg bedre innsikt i hva forbrukerne mener, få tilgang til viktig informasjon om demografi, muligheten til å forbedre sine produkter og tjenester, øke bevisstheten og dessuten å finne ut av om folk liker det man har å tilby.

Kort sagt er markedsundersøkelser nøkkelen til suksess. Dette betyr at merkevarer fra hele verden, fra store til små, er i behov av deg for å tjene penger. Og du, på din side, kan tjene penger ved fortelle dem hva du mener.

Det finnes mange eksempler relatert til hvordan markedsundersøkelser har hatt innflytelse i samfunnet vi er en del av og resultatet av slike undersøkelser gagner livene våre mer enn vi kanskje realiserer selv. Barnesikrede korker på medisinflasker, klembare plastbeholdere for sjampo, plasseringen av lokale butikker, de nyeste programmene til mobilen din – de er alle et resultat av sterk påvirkning fra forbrukerne via markedsundersøkelser.

 

TJENE PENGER I BETALTE MARKEDSUNDERSØKELSER!

markedsundersøkelser, tjene pengerMarkedsundersøkelser praktiseres på ulike måter. Det kan handle om fokusgrupper man studerer på nært hold, telefonintervjuer, testing av produkter, samtaler ansikt-til-ansikt eller spørreundersøkelser på nett. Hos Meningstorget, tilbyr vi betalte undersøkelser til våre medlemmer – slik at du kan tjene penger på fritida og samtidig bli belønnet for dine meninger.

I motsetning til telefonintervjuer og fokusgrupper, er betalte spørreundersøkelser på nett en svært fleksibel måte å gi din mening på. Hos Meningstorget velger du selv hvor ofte, hvor og når du ønsker å fullføre våre undersøkelser. Ved å registrere deg i vårt panel gir vi deg muligheten til la din stemme bli hørt og du blir som sagt betalt for innsatsen.

Ved å delta i markedsundersøkelser, kan du påvirke produkter og tjenester som du bruker i det daglige, men også påvirke fremadstormende merkevarer som interesserer deg. Du er nøkkelen til suksess for merkevarer som ønsker å produsere varer rettet mot deg. Og det beste av alt, er at det er gratis å være med hos Meningstorget.

 

TJENE PENGER OG BELØNNINGER HOS MENINGSTORGET!

markedsundersøkelser, tjene pengerAlt du trenger å gjøre er å melde deg opp her på siden, bekrefte innmeldelsen på e-post og fortelle litt om deg selv, slik at vi bedre vet hvilke spørreundersøkelser vi skal sende deg som passer din profil og livssituasjon. Så er du igang med å fullføre betalte markedsundersøkelser som har en reell innflytelse.

Som belønning for innsatsen tjener du poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Meningstorget samarbeider med noen av de aller største og mest populære nettbutikkene i Norge. I tillegg tjener du lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner. Du kan også donere til veldedighet dersom du skulle ønske dette.

Kanskje sitter du inne med ideer og tilbakemeldinger eller liker å dele dine meninger... vel da har du ingenting å tape. Markedsundersøkelser trenger deg, så heng deg på og la din stemme være med å påvirke morgendagens marked. Bli med i Meningstorget idag, les mer her på våre nettsider og link deg gjerne opp til vår Facebook-side.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.