« Tilbake til blogg

Tjene penger via PayPal hos Meningstorget!

Hos Meningstorget kan du tjene penger og belønninger ved å dele dine meninger i våre spørreundersøkelser på nett. Du mottar undersøkelser via e-post og ved å fullføre disse betaler vi for deg for innsatsen. Så mye er dine synspunkter verdt! Det er på tide å heve røsten og la din stemme være med å påvirke samfunnet.

Næringslivets aktører er i konstant behov av tilbakemeldinger fra forbrukerne for å kunne videreutvikle produkter og tjenester eller for produsere helt nye. Du som forbruker sitter inne med mye kunnskap og innsikt som bedrifter og selskaper er villige til å investere i. Det kommer deg til gode!

Meningstorget fungerer som en plattform der vi kobler deg som forbruker opp mot aktører i samfunnet som trenger dine synspunkter. Dette gjør vi gjennom spørreundersøkelser på nett. Ved å fullføre disse belønner vi deg på ulike måter. En av disse er at du kan tjene penger på dine meninger.

 

TJENE PENGER PÅ NETT FOR DINE MENINGER!

paypal, tjene penger, spørreundersøkelserNår du starter på en ny spørreundersøkelse vil det alltid stå hva du belønnes med før du starter på selve undersøkelsen. Da vil du se at du svært ofte tjener poeng ved å fullføre undersøkelsene. Disse poengene kan du veksle inn i ulike belønninger.

Ved siden av gavekort fra en rekke kjente og populære merkevarer, kan du også veksle inn poengene dine i rene kontanter via PayPal. Så snart kan du har 300 poeng kan du benytte deg av denne muligheten. 300 poeng tilsvarer 30 kroner. Du kan selvfølgelig samle deg opp enda flere poeng og så veksle dem inn i mer penger på et senere tidspunkt.

Slik kan du altså tjene penger ved å dele dine meninger. Så verdifulle er dine synspunkter. Dessuten er det helt gratis å være med hos Meningstorget og ikke minst er det hele veldig fleksibelt. Du mottar spørreundersøkelser på e-post og velger selv hvor ofte, hvor og når du deltar på disse. Destod flere du fullfører, desto flere belønninger kommer din vei.

 

SLIK KAN DU TJENE PENGER VIA PAYPAL!

Her er noen enkle grep for å sette opp PayPal mot din Meningstorget-konto:

 

  • Opprett en PayPal konto

Dersom du ikke har konto hos PayPal, går du til www.paypal.com/no og klikker på «Opprett konto». Sørg for å registrere deg med den samme epost-adressen som du allerede bruker hos Meningstorget.

 

  • Jeg har allerede en PayPal konto

Supert. Da er du klar for å motta belønninger fra Meningstorget rett på din PayPal konto. Men vær oppmerksom på dette: Dersom du allerede har en PayPal-konto, men registrert på en annen epost-adresse, må du sørge for å legge til epost-adressen du har registrert hos MeningsTorget til den eksisterende PayPal-kontoen din.

Klikk på «Logg på» og deretter på «profil» / «epost» / «legg til».

 

  • En verifisert PayPal konto

PayPal gir deg muligheten til å verifisere kontoen. Det gir deg større frihet og fleksibilitet til å sende og motta penger via PayPal. "Verifisert" status gir deg også større troverdighet overfor alle du sender betalinger til eller mottar betalinger fra.

Vennligst legg merke til at Meningstorget kun aksepterer verifiserte PayPal-kontoer! Så sørg for at kontoen din blir verifisert. Dette vil vanligvis ta noen dager mens PayPal behandler opplysningene dine. Når kontoen din er verifisert, kan du løse inn belønninger fra Meningstorget.

 

Tjene penger du også. Bli med i Meningstorget og få kontanter rett inn på din PayPal-konto.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.