« Tilbake til blogg

Dagen har kommet! Trump eller Clinton?

Den store dagen har endelig kommet, i hvert fall sett med amerikanske øyne. Alle kluter settes til i det som har vært en historisk valgkamp på amerikansk jord. Hillary Clinton og Donald Trump kniver nå om de siste velgerne idet som tyder på å bli mye jevnere enn prognosene for kort tid tilbake.

Nattens resultater vil avgjøre det hele. Uansett hvem som vinner, blir årets vinner av presidentvalget svært spesiell. Hillary Clinton fordi hun er gift med tidligere president Bill Clinton og fordi hun kan bli første kvinnelige president på amerikansk jord. Donald Trump fordi han som underdog og som svært kjent businessmann nesten har klart å innta den gjeveste posisjonen i USA. Og ikke minst på grunn av sin personlighet og karakter.

Valget vil uten tvil ha ulike konsekvenser for USA som nasjon, men vil også sette sine fotavtrykk i resten av verden. Clinton og Trump står for ulike typer politikk og tilnærminger til verdessamfunnet, og for øyeblikket står børser og klokker stille inntil veien videre er valgt for verdens mektigste nasjon.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: CLINTON ELLER TRUMP?

De siste par ukene har vi spurt våre respondenter hos Meningstorget om hvem de foretrekker som neste president i USA gjennom spørreundersøkelser på nett. Resultatene fra denne spørreundersøkelsen samsvarer godt med undersøkelsen Meningstorget gjorde allerede på vårparten da valgkampen var i full sving.

Mens Clinton ifølge amerikanske meningsmålinger har mistet noe av sin ledelse som hun hadde tidligere på året, så holder hun i hvert fall stand blant det norske folk. Her er resultatet fra våre spørreundersøkelser på nett:

 

SPØRREUNDERSØKELSER:

spørreundersøkelser, valg, tjene penger 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clinton tar seieren i den norske leiren med 71% av stemmene, 18% føler seg usikre, mens Trump karrer til seg 11%. Da er det bare å glede seg til nattens resultater. Dette er jo nesten like spennede eller kanskje mye mer artig enn norske stortingsvalg. Fram med hamburger og cola, amerikanske farger og så er det bare å ønske neste president lykke til – for utfordringene, de står i kø!

 

TJENE PENGER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

spørreundersøkelser, tjene pengerIkke gå glipp av å infiltrere samfunnet du bor og lever i. Dine meninger kan være med å forme morgendagens samfunn. Så mye er dine synspunkter verdt at aktører i næringslivet er villige til å betale for dem. Som forbruker sitter du inne med informasjon som er livsviktig for å kunne videreutvikle og uforme nye produkter og tjenester.

Hos Meningstorget setter vi deg i kontakt med bedrifter og selskaper som trenger dine tilbakemeldinger og dette gjør vi gjennom spørreundersøkelser som vi sender deg på e-post. Ved å fullføre disse blir du belønnet med poeng som du over tid kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

 

Det er gratis å være med. Du kan også selv bestemme hvor ofte, hvor og når du vil delta i våre spørreundersøkelser på nett. Ved å logge deg inn på «din-side» har du i tillegg full oversikt over poeng og mulige belønninger.

Registrer deg idag og tjene penger og belønninger i betalte spørreundersøkelser.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.