« Tilbake til blogg

Si din mening og vinn premier hos Meningstorget!

Det hender jeg langer i vei og diskuterer både politikk og samfunnets problemer med enormt engasjement og skarpe replikker. Foran speilet vel så merke. Jeg går der og snakker med meg selv, men kommer meg fort ned på bakken, idet kona spør: ..."og hva foregår her?" med vidåpne øyne.

Alle har vi meninger, noen av oss mange, andre heller færre. Noen av oss får sagt det gjennom aviser, debatter, tv og sosiale medier. Oss andre lar det gå utover vegger, eller kona, for den saks skyld. Men fortvil ikke, dine meninger om hva som skjer rundt deg trenger ikke være for gitte.

Du som helt vanlig forbruker sitter nemlig inne med kunnskap om produkter og tjenester som næringslivets aktører er i desperat behov av. Tilbakemelding fra forbrukerne er en av ingrediensene som skaper morgendagens samfunn og spiller en avgjørende rolle for hvilke varer og løsninger som skal videreutvikles eller hvilke som må finnes opp.

 

VINN PREMIER VED Å DELE DINE MENINGER!

vinne premier, vinn, belønningerMeningstorget er lidenskapelig opptatt av hva som skjer i samfunnet. Dessuten liker vi å høre hva du som forbruker har å si. Dine synspunkter har en verdi som fortjener en bedre sjebne. Det er på tide å heve røsten og la dine meninger få telle. Det har nemlig en dobbel gevinst.

Ved å tilby dine meninger hjelper du selskaper og bedrifter med verdifulle tilbakemeldinger som har innflytelse på deres videre strategier og satsninger. Samtidig blir du selv belønnet for å dele dine meninger. Meningstorget fungerer nemlig som en plattform der vi kobler deg som forbruker opp mot næringslivets aktører.

Dette gjør vi gjennom spørreundersøkelser på nett. Du mottar undersøkelser på din personlig e-post og ved å fullføre disse tjener du belønninger og ikke minst kan du vinne bra premier. Ved siden av å tjene poeng som du kan veksle om i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente og populære merkevarer, tjener du også lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

 

SLIK KAN DU VINNE PREMIE PÅ NETTET!

Meningstorget er et panel bestående av flere tusen nordmenn som ukentlig deltar i våre spørreundersøkelser på nett. Det er helt gratis å være og du kan registrere deg her på siden. Du mottar så en e-post der du bekrefter innmeldelsen og følger videre anvisninger for å komme i gang.

Helt i begynnelsen går du gjennom det vi kaller en profilundersøkelse der du svarer på enkelte spørsmål knyttet til hvem du er og hvilken livssituasjon du befinner deg i. Slik kan vi sende deg undersøkelser som passer din profil. Så er du igang. Du mottar spørreundersøkelser på e-post og det vil alltid stå hva du belønnes med før du begynner på selve undersøkelsen.

På «din-side» har du hele tiden oversikt over hvilke undersøkelser du har fullført, hvor mange poeng du har, hvor mange lodd du har til neste premietrekning og selvfølgelig full overikt over belønninger som du kan hente ut når du har opparbeidet deg nok poeng. Du kan også se om det er ledige undersøkelser tilgjengelige for deg.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER HJEMMEFRA!

vinne premier på nettetFleksibilitet er viktig for Meningstorget. Derfor har vi gjort det mulig for deg som respondent å fullføre våre spørreundersøkelser på nett uansett hvor du befinner deg dersom du er knyttet til internett enten det er gjennom laptop, nettbrett eller smarttelefon.

Du velger også selv hvor ofte og når du ønsker å svare på våre undersøkelser. Enten du sitter på bussen, har lunchpause, pendler eller sitter hjemme i godstolen – våre spørreundersøkelser er bare noen tastetrykk unna. Betalte spørreundersøkelser hjemmefra er rett og slett en god ide.

Les mer om Meningstorget her på våre nettsider. Du kan også knytte deg opp mot vår side på Facebook der du kan lese mer om våre resultater fra undersøkelser, blogginnlegg og delta i ulike kampanjer.

Lykke til!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.