« Tilbake til blogg

Betalte spørreundersøkelser. Si din mening og vinn premier!

Tjen belønninger på nettet

"Alle monner drar" heter det i ordtaket. Noen små kronestykker kan fort bli til mange når tidsperspektivet forlenges. Hos Meningstorget belønner vi deg for å svare på spørreundersøkelser og når tiden er omme kommer det penger på konto eller gavekort rett i postkassa.

Det lønner seg å bruke tiden godt. I en lang hverdag er det mang en pause og ventetid vi alltids kunne fått brukt på en enda bedre måte. Istedenfor å kjede deg bort og spille et eller annet Tetris-lingnende spill på mobilen, hvorfor ikke fullføre noen spørreundersøkelser og tjene penger på det samtidig?

For godt til å være sant? Kanskje, men det er helt logisk. Du som forbruker innehar en ekspertise som næringslivets aktører er i behov av. Dine meninger og synspunkter på produkter og tjenester du bruker i det daglige, er av uendelig stor verdi for bedrifter og selskaper som stadig jobber med å videreutvikle sine varemerker.

 

"De graver derfor dypt i lommeboka for å kunne peile inn på hva forbrukerne ønsker seg og forventer"


SI DIN MENING I SPØRREUNDERSØKELSER

betalte spørreundersøkelserOg dette kommer deg til gode. Meningstorget både jobber og samarbeider med svært mange samfunnsaktører og fungerer som en plattform der vi kobler forbrukere og næringslivet sammen. Og dette gjør vi gjennom våre spørreundersøkelser på nett.

Du mottar spørreundersøkelser via e-post og svarer på disse når du har tid og hvor det måtte passe deg. Samtidig er det slik at destod flere undersøkelser du fullfører, destod flere belønninger kommer din vei. Du velger altså selv innsatsnivået, og engasjementet er fleksibelt.

Så her har du en real sjanse til å fylle lommeboka med noen ekstra lapper utover høsten eller kanskje kjøpe deg noe du virkelig ønsker deg. Dessuten får du også muligheten til å påvirke samfunnet og morgendagens produkter. Dine tilbakemeldiger er viktige.

 

HVORDAN VI BELØNNER DEG I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER

vinner, spørreundersøkelser, tjene pengerHver gang du får tilsendt en spørreundersøkelse på nett vil det alltid stå oppført hvilke belønninger du tjener ved å fullføre spørreundersøkelsen før du starter på selve undersøkelsen. For det første tjener du poeng og disse kan du over tid veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavkort fra en rekke kjente merkevarer.

Dessuten tjener du også lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner. Destod flere undersøkelser du fullfører, destod flere lodder har du med i trekningen. Så her er det bare å henge i.

I tillegg gir vi også våre respondenter muligheten til å donere til en av våre utvalgte veldedighetsorganisasjoner. Og det er Meningstorget som donerer på din vegne. Du forteller oss bare hvem som skal få din donasjon.

 

HVORDAN DELTA I SPØRREUNDERØKELSER HOS MENINGSTORGET!

Betalte spørreundersøkelser på nett er en genial måte å få fram dine meninger på samtidig som du både påvirker morgendagens samfunn og hjelper bedrifter og selskaper med å forbedre og videreutvikle sine produkter og tjenester.

Du kan bli en del av Meningstorget ved å registrere deg her på siden. Alt du trenger å gjøre etterpå er å bekrefte innmeldingen ved å åpne e-posten du får tilsdent fra oss, for så å svare på noen spørsmål om deg selv og fullføre noen korte profilundersøkelser. Så er du igang.

Husk at det er helt gratis å være. Som medlem har du også tilgang til «din-side» der du hele tiden har oversikt over hvor mange poeng og lodder du har og dessuten full oversikt over hvilke belønninger du kan hente ut og hvor mange poeng du fremdeles trenger for å gjøre dette.

 

Lykke til!« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.