« Tilbake til blogg

Tjen penger på nett! Betalte spørreundersøkelser!

Tjen penger i betalte spørreundersøkelser

Vi bruker stadig mer tid på internett. Flere og flere tjenester er tilgjenglige over nettet og med smarttelefoner har vi fått uante brukermuligheteter. Vi er så og si koblet på hele tiden. Vi sosialiserer og kommuniserer med mennesker rundt oss og surfer i vei etter informasjon, mens vi tråler gjennom nettaviser og det siste fra bloggerne.

Det er slettes ikke umuilg å tjene penger på bruken av internett heller! Kanskje er du web-designer, spesialist innen digitale medier, eller du blogger i vei og får inn penger fra reklamer. Internett har generert mang en jobbmulighet og har gitt deg som forbruker en rekke kanaler der du kan heve din stemme.

Hos Meningstorget er vi lidenskapelig opptatt av hvordan nordmenn opplever sin hverdag og hva de synes om produketer og tjenester de bruker i det daglige. Gjennom betalte spørreundersøkelser på nett kobler vi deg som forbruker opp mot aktører i samfunnet som trenger dine tilbakemeldinger.

 

SLIK FUNGERER BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER!

betalte spørreundersøkelserDet er gratis å være med hos Meningstorget og der er enkelt å komme i gang. Registrer deg her på våre nettsider og bekreft så innmeldelsen på epost. Du vil så bli bedt om å gjennomføre enkelte profilundersøkelser slik at vi i fremtiden kan sende deg undersøkelser som passer dine interesser og din livssituajson. Så er du i gang.

Du mottar spørreundersøkelser på epost og ved å fullføre disse tjener du poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra noen av Norges største og mest populære nettbutikker. Dessuten tjener du lodder til våre kvartale premietrekninger der du kan vinne 35.000 kroner. Slik kan du tjene penger og belønninger ved å gi oss dine meninger.

På «din-side» har du hele tiden oversikt over hvor mange poeng du har og hvilke belønninger som er tilgjengelige. Du velger også selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre spørreundersøkelser. Desto større innsats, destod flere belønninger kommer din vei.

 

TJEN PENGER MENS DU PÅVIRKER MORGENDAGEN

Hos Meningstorget tar vi pulsen på hverdagen. Dine tilbakemeldinger er verdifull informasjon som hjelper organisasjoner, bedrifter og selskaper med å forbedre eksisterende produkter og tjenester eller med å utvikle helt nye løsninger. Slik kan du være med å påvirke morgendagens samfunn.

Vår nyeste undersøkelse viser at oppmot 40% av de som pendler, foretrekker andre framkomstmidler enn å bruke bilen. Dette er bra for miljøet og spesielt dersom man bruker sykkelen. Det har også helsemessige fordeler. 16% kunne tenke seg å flytte nærmere jobb og skole for å slippe å pendle. I fremtiden må vi ta viktige valg i forhold til transport og miljø. Da er forbrukernes synspunkter og daglige erfaring nødvendig for å ta gode beslutninger.

Registrer deg idag hos Meningstorget og tjen penger og belønninger på å dele dine meninger. Kanskje pendler du hver dag. Vel, det kan være en god mulighet til å svare på undersøkelser.

 

Lykke til!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.