« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelse: 40% skal ut å shoppe på Black Friday!

Black Friday

Fredag braker det løs med «Black Friday» igjen. Konseptet har de siste årene fått betydelig rotfeste i den norske shopping-kulturen. Bare ifjor lå omsetningen på rundt 3 milliarder kroner og er definitivt en av de største handelsdagene i Norge i løpet av året.

Black Friday faller tradisjonen tro på dagen etter Thanksgiving i USA, noe som tilsier i slutten av november siden Thanksgiving alltid faller på den fjerde torsdagen i måneden. Denne dagen er gjerne utpekt som selve startskuddet på julehandelen.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: BLACK FRIDAY

spørreundersøkelser black fridayButikkene bugner over av gode tilbud og lave priser på svært mange produkter og er en skikkelig boost for mange små og store butikker. For mange blir det svært fristende å kaste seg over kjøpetrenden selv om man kanskje ikke nødvendigvis trenger noe. Andre derimot har nøye planlagt innkjøpene og laget liste for hva man burde skaffe seg på denne dagen. I tillegg er det jo en god mulighet for kjøp av julegaver.

 

 

Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hvorvidt de planlegger å kjøpe noe iløpet av Black Friday. Her er resultatet:

 

  • Ja 40%
  • Nei 28%
  • Kanskje der og da 32%

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

Leter du etter en god mulighet for å tjene noen ekstra penger på nettet samtidig som du bidrar med noe nyttig? Da er Meningstorget et godt valg. Du gir oss dine meninger og deler dine erfaringer, mens vi belønner det for innsatsen. Alle monner drar, er det ikke slik?

Så mens du hjelper bedrifter og selskaper med gode tilbakemeldinger slik at disse kan videreutvikle eller skape helt nye varer, vil samtidig engasjementet ditt falle tilbake på deg. For hver fullførte spørreundersøkelse får du poeng og disse kan du over tid veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

 

Les mer om Meningstorget her på våre nettsider eller registrer deg allerede nå her på siden!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.