« Tilbake til blogg

Tjen gavekort innen mote i våre betalte spørreundersøkelser!

Tjen gavekort innen mote med Meningstorget

Det er november og Black Friday er like rundt hjørnet. Samtidig ringes julen inn og lista med julegaver synes å vokse fra år til år. Det er tid for shopping, tid for å fornye seg, kanskje slå til på et bra tilbud og ikke minst overraske noen med en velfortjent presang.

Da kunne det kanskje passe med et gavekort hos noen av Norges mest populære og største nettbutikker? Hos Meningstorget kan du nemlig tjene deg fortjent til gavekort, rett og slett ved å fullføre spørreundersøkelser på nett. Du deler dine erfaringer om produkter og tjenester du bruker i det daglige, mens belønningene kommer din vei.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: ZALANDO MEST POPULÆRT

gavekort meningstorget spørreundersøkelserI Meningstorgets nyeste undersøkelse om fashion, klær og mote oppgir hele 86% av respondentene at de enten er noe eller svært interessert i klær. Av disse var det 21% som sa seg veldig interesserte. Klær opptar de aller fleste av oss, både av natulige grunner, men også fordi mote alltid har vært viktig for oss mennesker.

Meningstorget samarbeider med flere nettbutikker der du kan tjene gavekort innen klær og mote. Vi sender deg spørreundersøkelser på e-post og ved å fullføre disse tjener poeng som du over tid kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort etter eget ønske.

 

 

Her ser du hva våre respondenter ville valgt dersom de kunne velge et gavekort fra en av våre partnere innen fashion:

  • Zalando 32%
  • H&M 26%
  • Dressmann 19%
  • Kappahl 9%
  • Cubus 8%
  • Stylepit 2%

 

VINN PREMIER OG BELØNNINGER I VÅRE SPØRREUNDERSØKELSER

Det er helt gratis å være med hos Meningstorget. Som panelist får du tilgang til «din-side» der du har full oversikt over hvor mange poeng du har og hvilke belønninger som er tilgjengelige. Her vil du se at Meningstorget tilbyr deg gavekort fra svært mange merkevarer innen en vidt spekter, enten det er iTunes, PeppesPizza, Zalando, Kicks, G-sport, CDON.COM og mange andre.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her på siden og så bekrefte innmeldingen i e-posten vi sender deg. Du velger selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre undersøkelser. Vi bruker også responsivt design slik at du kan koble deg på via mobilen. Fleksibelt og greit.

 

Bli med idag og fullfør våre spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.