« Tilbake til blogg

Hvorfor kjøpe klær over internett?

kjøpe klær på nettet

Black Friday ble igjen en kjøpefest uten sidestykke og med det er julehandelen godt i gang. Idet vi går inn desember er det ikke få julegaver som skal kjøpes inn. Det til glede for både store og små. Samtidig skal vi dresses opp til fest og feiring og huset skal både se og lukte av skikkelig julestemning.

Selv om vi liker å tusle rundt i butikker, så kjøper vi likevel mer og mer over internett. Dette gjelder også i voksende grad for artikler innen klær og mote. Hva er så grunnen til at vi foretrekker å kjøpe klær på nettet istedenfor å ta turen til butikkhyllene?

 

Her er resultatet fra vår nyeste spørreundersøkelse:


hvorfor handle klær over intetnett - spørreundersøkelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTA I VÅRE BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER

Meningstorget er et panel der du kan si din mening om produkter og tjenester du bruker i det daglige. Dine tilbakemeldinger hjelper bedrifter og selskaper med å videreutvikle eller produsere helt nye varer og løsninger. Du kan derfor være med å forme morgendagens samfunn. Dine synspunkter har påvirkningskraft.

Vi belønner deg også for innsatsen. Dette skjer ved hjelp av poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra kjente merkevarer. Du får også lodder til vår kvartale premietrekning, samt muligheten til å donere til veldedighet. Du kan lese mer her på våre nettsider.

 

Registrer deg idag -  la dine meninger bli hørt.


« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.