« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Hvor ofte kjøper du klær?

Hvor ofte kjøper du klær?

Selv om det merkes i lommeboka når hele familien skal fornye klesskapet, så har likevel klær blitt billigere med åra, mens seddelpressa stadig går seg varmere. Det betyr større kjøpekraft og mer penger mellom fingrene på kjøpelystne nordmenn.

Har man først satt føttene innenfor et og annet kjøpesenter, forlater man fort samme stedet med mang en bærepose fra ulike merkevarer fylt med nye klær, sko og annet dill-dall. Ja, for vi kjøper mye klær, i hvert fall om vi ser på statistikken for hvor mye klær vi kaster i løpet av året.

Studier viser vi kaster 113.000 tonn med tekstilavfall i året, noe som betyr 23 kilo per innbygger, der klær og sko utgjør brorparten. Mange har også liten oversikt over hva de har i garderoben hjemme og mye klær blir liggende i skuffen uten å bli brukt.

 

SPØRREUNDERSØKELSE: KJØP AV KLÆR

Og nå som juleklokkene snart ringer julen inn, vil det likevel ta tid før julefreden senker seg over hus og hytte... ja, for først kommer julestri, kakebakst og ikke minst julegavehandel. Sannsynligheten er stor for at det ligger en myk pakke eller to under juletreet når julaften setter inn.

Hva med deg? Hvor ofte kjøper du nye klær til deg selv? Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett der vi spurte våre respondenter om deres vaner for å kjøpe klær. Her er resultatet:

 

Hvor ofte kjøper du nye klær?

 

  • Hver uke 3%
  • Et par ganger i måneden 16%
  • Månedlig 27%
  • Hvert kvartal 30%
  • En gang i halvåret 20%
  • Kjøper ikke nye klær 1%
  • Vet ikke 3%

 

Våre spørreundersøkelser på nett viser at de aller fleste av oss faktisk handler klær enten kvartalsvis eller en gang i halvåret. Kanskje noe overraskende, men så skal vi ikke stikke under en stol at 1 av 4 oppgir at de shopper klær minst èn gang i uka eller på månedlig basis.

 

SI DIN MENING I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

spørreundersøkelser på nettKunne du tenke deg å svare på spørreundersøkelser og samtidig bli belønnet for innsatsen? Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å heve stemmen og slik være med å påvirke samfunnet du er en del av. Dine tilbakemeldinger hjelper bedrifter og selskaper med å forbedre eksisterende produkter eller å produsere helt nye varer og løsninger.

Det er gratis å være med og enkelt å registrere seg. Du mottar spørreundersøkelser på epost og samler deg opp poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du velger selv innsatsnivået og har hele tiden oversikt over dine poeng og mulige belønninger på «din-side».

 

Les mer om Meningstorget her på våre nettsider. Registrer deg idag og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.