« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Ny dress eller kjole til jul?

Spørreundersøkelser om nytt festantrekk til jul

Det er tid for fest og feiring, enten det er julebord, juletrefester, juleavslutninger eller andre familiære sammenkomster. Desember er definitivt en måned hvor vi slår oss løs, koser oss i selskap med andre og dresser oss opp for anledningen.

Finstasen strykes og juleantrekket henger klart for lystige lag. Så er det klart for julefest... eller, hvordan er det? Problemer med å finne skjorta fra ifjor?  Kanskje er kjolen ute av mote og på tide å finne noe nytt?

Da er du ikke alene. Svært mange er på utkikk etter nye finklær for året og vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hvorvidt de skal ut på handletur for å kle seg opp for høytiden. Her er resultatet:

 

julefest og spørreundersøkelser med nytt festantrekk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEL DINE MENINGER I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

Hos Meningstorget du kan si din mening om produkter og tjenester du bruker i det daglige. Dine tilbakemeldinger hjelper organisasjoner, såvel som bedrifter og selskaper med å videreutvikle eller produsere helt nye varer og løsninger. Du kan derfor være med å forme morgendagens marked. Dine synspunkter har påvirkningskraft.

Vi belønner deg også for innsatsen. Dette skjer ved hjelp av poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra kjente merkevarer. Du får også lodd til vår kvartale premietrekning, samt muligheten til å donere til veldedighet. Les mer her på våre nettsider!

 « Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.