« Tilbake til blogg

Dette er julekakene vi liker aller best!

spørreundersøkelser om julekaker

Romjula er typisk en tid vi bruker til å besøke kjente og kjære og ikke minst hjelper vi hverandre med å spise opp årets julekaker. Du har helt sikkert bakt noen selv eller kjøpt et par slag på butikken, eller kanskje har svigers kommet over med krumkaker, smultringer og andre julegotter. Gode er de og hører jula til!

«7 slag til jul» heter det i ordtaket, og selv om kanskje få av oss nå til dags tar fatt på den milepælen, så var det nok mer vanlig før i tiden. Et lite besøk hos min kjære mormor understreker fort dette. Så får vi holde tradisjonen i gang så godt vi kan.

Men, hvilken er din favoritt?

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: JULEKAKER

I forkant av årets julefeiring, gjennomførte Meningstorget en spørreundersøkelse for å finne ut av hva nordmenn foretrekker aller mest av julekaker til jula. Ut ifra en liste av utvalgte julekaker, kunne respondentene velge sin favoritt og 1541 personer deltok i undersøkelsen.

Her ser du resultatet:

 

Hvilken av følgende julekaker er din favoritt?

Pepperkaker 21%

Krumkaker 16%

Smultringer 15%

Risboller 13%

Kokosmakroner 11%

Serinakaker 7%

Sandkaker 5%

Marengs 5%

Delfiakake 4%

Sirupsnipper 3%

 

Resultatet er ikke helt uventet og det er pepperkaker, krumkaker og smultringer som er folkets favoritter, med risboller og kokosmakroner hakk i hel. Samtidig ser vi at det er en nokså jevn fordeling resultatet sett i helhet og viser at mange typer julekaker har sine tilhengere over vårt langstrakte land.

 

Ha en fortsatt God Jul – Meningstorget

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.