« Tilbake til blogg

Hva beskriver best din opplevelse av å pendle?

Hva er din opplevelse av å pendle

 

Hva tenker du på når du sitter på bussen på vei til jobb? Hvilken erfaring sitter du igjen med etter togturen inn til byen?... Hvordan var det å kjøre bil i morrarushet? Gikk sykkelturen greit? Var det smekkfullt på t-banen eller kunne du puste lettet ut på et sete?

Hver dag pendler tusenvis av nordmenn til jobbsammenheng og skole. Undersøkelser gjort av Meningstorget viser at minst 60% bruker bil når de pendler, enten daglig eller jevnling. Som god nummer to kommer bussen som med 34% oppslutning. Så følger tog, t-bane, trikk og ikke minst sykkelen.

Fram skal vi og helst i tide, så for mange er starten på dagen ganske hektisk. Hvordan opplever vi denne delen av livet? Dette er hva våre respondenter svarte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Spørreundersøkelsen ble gjennomført i september 2017 blant 1000 menn og kvinner i alderen 18-65 år.

 

BLI BELØNNET FOR Å DELE DINE MENINGER I SPØRREUNDERSØKELSER

spørreundersøkelser på nettKan du tenke deg å dele dine meninger og synspunkter om ting som opptar deg? Hva med å gi tilbakemeldinger på produkter og tjenester du bruker i det daglige? Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å heve stemmen og slik være med å påvirke samfunnet og morgendagens løsninger.

Dessuten belønner vi deg for innsatsen. For hver undersøkelse du fullfører får du poeng som du over tid kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra noen av Norges mest populære nettbutikker. Vi gir deg også lodder til våre kvartale premietekning. Du kan lese mer om dette på våre nettsider.

 

Registrer deg nå og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.