« Tilbake til blogg

Tjene penger i våre betalte markedsundersøkelser

tjene penger i markedsundersøkelser

Markedsundersøkelser er et viktig verktøy for bedrifter og selskaper som ønsker tilbakemelding på hva folk tenker om dem og deres produkter og tjenester. I et presset marked, vil det alltid være en prioritering å være kundebevisst og målrettet i forhold til hva forbrukerne trenger og er i behov av.

Gode tilbakemeldinger og relevante data gjør at disse aktørene kan forbedre eller videreutvikle eksisterende produkter eller produsere helt nye varer og løsninger. Markedsundersøkeslser gir en pekepinn som kan bety vinn eller forsvinn og vil ofte være med å stimulere til kreativitet og nytenkning.

 

DEL DINE MENINGER I BETALTE MARKEDSUNDERSØKELSER

betalte markedsundersøkelserMeningstorget er et undersøkelsespanel som kobler deg som forbruker opp mot bedrifter og selskaper som trenger dine synspunkter. Gjennom spørreundersøkelser på nett sendt til din personlige epost-adresse gir vi deg muligheten til å si dine meninger og dele dine erfaringer. Slik kan du være med å forme morgendagens samfunn og produkter.

Som takk for innsatsen og tiden du bruker, tjener du belønninger. For hver fullførte undersøkelse får du poeng som du kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra kjente merkevarer. Du kan altså tjene penger og få belønninger ved å dele dine meninger. I tillegg får du lodder til vår kvartale premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner.

Dine meninger har stor verdi og derfor bruker samfunnets aktører store ressurser i å hente inn informasjon fra deg som forbruker. Dette kommer deg til gode. Bli med i Meningstorget og vær med å påvirke din hverdag. Registrer deg her på siden eller les mer her.

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.