« Tilbake til blogg

Petter, GULL og betalte spørreundersøkelser! [INFOGRAFIKK]

Ja, vi levde i spenningen. Klokka tikka mot midnatt og det store spørsmålet som alle stilte seg: Ville Petter skrive under kontrakten? Heldigvis kom den gode nyheten og vintersesongen var reddet.

Jo da, vi har jo Martin som slo knock-out på det meste i fjor og de norske gutta gjør en flott innsats, men Petter gjør at langrennssporten pulserer i de norske hjem og hvem liker vel ikke øyeblikkene når han knuser svensken i spurten og ikke bare det, han går baklengs over mållinja og vinker til den svenske løperen men det norske flagget i hånda. Det er GULL som gjelder!

Slik er det også for Meningstorget. Det er bare det aller beste som gjelder. Derfor samarbeider vi med firmaer og selskaper over hele verden som ønsker å produsere de aller beste varene og tjenestene som finnes på markedet. Og det beste av alt: Du er en del av dette! Din mening er GULL verdt for markedets aktører. Og dessuten vinner du litt GULL selv også. Som panelist hos Meningstorget får du poeng som du kan veksle om i penger hos PayPal, kjøpe musikk for hos iTunes eller heve gavekort med hos en av våre mange samarbeidspartnere. Ikke så dumt å tjene penger nå som julegave-tiden er rett rundt hjørnet :)

Når du denne vinteren inntar sofakroken og vaier med det norske flagget, hvorfor ikke samtidig logge deg inn på Meningstorget og ta noen spørreundersøkelser? Plutselig blir det både GULL til Norge og GULL til deg. Ja, hvert kvartal trekker vi en heldig vinner som stikker av sted med en god porsjon penger og ved neste trekning kan nettopp du vinne 35.000 kroner! Så bli med, delta på våre betalte undersøkelser, og gå for GULL.

Og så det store spørsmålet! Hvem vinner så Verdenscupen på ski for herrer denne sesongen?  Vi stilte spørsmålet i en liten mini-poll og svaret ble som følger:

 

Petter er den store favoritten, men Martin er også tippet av svært mange som den store vinneren. Svært mange er også usikre på hvem som stikker av med glasskula til våren. Vi heier på våre egne menn og både svensken, russeren og sveitseren får magre resultater i vår undersøkelse.

I undersøkelsen deltok 1463 respondenter. 54% av disse var kvinner og 46% menn. 34% av svarene kom fra respondenter i gruppa 18-24 år, deretter 16% fra aldergruppen 25-34 år og 14 % fra aldersgruppen 65+. Øvrige aldersgrupper ligger tett på disse prosentene. Undersøkelsen gir derfor en god indikasjon på den generelle befolkningens syn på året verdenscup. Dette blir spennende!

Da er det bare å ønske de norske gutta, og selvfølgelig jentene, lykke til med årets sesong.

Heia Norge!!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.