« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Tjen gavekort hos SIBA!!

Høsten har kommet og vi bruker allerede mer tid inne i våre vakre hjem. Hva med en ny Led-TV eller en bærbar PC?...  Eller kanskje går du med tanken på å kjøpe deg et nytt nettbrett eller kanskje en flunkende ny Playstation 4? Mulig ønsker kona seg en ny kaffemaskin og tenåringen maser stadig om en ny iphone 6.

Vel, da er det godt å ha Siba tilgjengelig.

Siba er i dag en av Nordens største elektronikk-kjeder og selger alt innen elektronikk for hjemmet enten det er i magasin eller over nett. Dessuten lover de kundene lave daglige priser under mottoet: Alltid nettpris i butikk!

 

«Våre butikker er fyllt med lave priser hver dag. Ikke for at det er "Prisfest", "romjulsalg", "januarsalg" eller "bursdagspriser" men enkelt og greit for at vi alltid har NETTPRIS I BUTIKK og dermed alltid LAVE PRISER HVER DAG.»

 

SIBA - HISTORIEN BAK SUKSESSEN

vintage radio, siba, spørreundersøkelser på nettDet hele startet i Gøteborg i 1951 da Folke Bengtson startet SIBA og solgte radioapparater og radiogrammofoner, samt hjemmelagde krystall-lysekroner. På 60-tallet utviklet bedriften seg til å bli en ren radio- og TV-kjede. Og nye butikker så dagens lys i Gøteborg.

På 80-tallet ekspanderte virksomheten med nye varehus og med nye produkter i hyllene. SIBA var en av de første  kjedene som begynte å selge husholdningselektronikk og fra 1989 ble også data og telefoni en del av sortimentet.

Gjennom introduksjon av nye produkter innen "Kjøkken og Vask" og oppkjøp av andre kjeder, befester SIBA sin posisjon på 90-tallet som Sveriges største kjede innenfor data og telefoni til konsumentmarkedet. De har nå som mål å bli ledende i Norden innen hjemme-elektronikk.

Etter tusenårsskiftet blir også det første varhuset i Norge åpnet. Det skjedde i Oslo og folk stod i kø flere uker for å sikre seg det beste av produkter til svært lave priser. I dag har SIBA nådd målet om å være en av de største i Norden og feiret i 2011 60-års-jubileum, nå med varhus i både Sverige, Norge og Danmark.

 

DELTA I SPØRREUNDERSØKELSER OG TJEN GAVEKORT HOS SIBA!

betalte spørreundersøkelser, tjene pengerMeningstorget er svært fornøyde med å samarbeide med SIBA og vi er glad for å kunne tilby våre respondenter muligheten til å tjene gavekort hos SIBA.

Gjennom å delta i våre spørreundesøkelser på nett, tjener du poeng som du senere kan veksle om i kontanter fra PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer, deriblant SIBA.

Din stemme er svært viktig for bedrifter og selskaper som trenger tilbakemelding på sine produkter og tjenester. Meningstorget fungerer som en plattform der vi kobler markedsaktører med forbrukerne og vi belønner deg altså for innsatsen når du fullfører våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

HVORDAN BLI EN DEL AV MENINGSTORGET FOR Å DELTA I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT?

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her på siden oppe til høyre. Deretter går du til din e-post for bekrefte innmeldingen. Du vil så bli bedt om å oppdatere profilen din og svare på noen spørsmål i forhold til hvem du er. På den måten kan vi sende deg spørreundersøkelser som passer din profil og dine interesseområder.

Så er du straks i gang med å delta i våre spørreundersøkelser. Du får en e-post hver gang en spørreundersøkelse er tilgjengelig. På "din-side" kan du også trykke på knappen «Ta en undersøkelse» for å se om undersøkelser er ledige.

Registrer deg i dag og bli en del av Meningstorget.

 

LYKKE TIL MED HANDELEN PÅ SIBA!

Da er det bare å sette i gang. Hos SIBA får du mye for pengene. På SIBAs hemmesider oppfordres du som forbruker til å sjekke priser på prisjakt.no og/eller prisguide.no for å sammenligne priser. Med nettpris i butikk, garanterer SIBA alltid lave priser.

Lykke til med spørreundersøkelser og med høsthandelen hos SIBA!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.