« Tilbake til blogg

SOSIALE MEDIER OG KJØPSBESLUTNINGER!

Spørreundersøkelse om kjøpsbeslutninger!

Meningstorget ba om ditt syn på hvordan sosiale medier påvirker innkjøpsbeslutningene dine. 42 % av de som svarte sa at sosiale medier hadde "en viss påvirkning" på innkjøpsbeslutningene deres. Det er ingen hemmelighet at de to store sosiale mediene, Facebook og Twitter, både påvirker hvordan vi kommuniserer og forholder oss til hverandre, men også hvordan vi tar beslutninger. Er sosiale medier i ferd med å endre beslutningsprosessen vår, og kanskje til og med vår evne til å søke informasjon? Absolutt!

 

Kjøper du varemerker du følger på Twitter/Facebook?

kjøpsbeslutninger, merkevarer, spørreundersøkelse, tjene pengerBedrifter som setter av tid og ressurser til å utvikle et nærvær på nettet, spesielt et nærvær på sosiale medier, vil ikke bare oppnå en konkurransefordel, men også utvikle evnen til å oppnå kontakt med den nye generasjonen og demografien som befinner seg på de sosiale mediene. Dette leder direkte til neste spørsmål: Mangler merkevarer som ikke er på sosiale medier kontakt med den virkelige verden? Synes du det er enklere å ha favorittmerkene dine på sosiale medier, så du alltid er oppdatert på de siste produktene og trendene, i stedet for å måtte gå til butikkene og sjekke selv?

Spørreundersøkelser viser at dagens kunder og potensielle kunder bruker Facebook-feedback, via fansider og meldinger på veggen, samt bedriftsoppdateringer på Twitter, til å gjøre innkjøpsbeslutninger. Vi mener kundene, ved å bruke sosiale medier, har makt til å påvirke andre kjøpere via vurderinger av produkter og tjenester. 

 

Har du kjøpt noe fordi du leste en positiv anmeldelse av produktet på nettet?

kjøpsbeslutninger, merkevarer, spørreundersøkelse, tjene penger Besøk Facebook-siden vår og del dine tanker med oss!

Hos MeningsTorget kan du svare på spørreundersøkelser når du vil, innen en rekke ulike temaer, for eksempel husholdningsprodukter, medisin, sport, underholdning, reklame og mye mer... Alle liker belønninger, og selskaper setter pris på dine meninger. Derfor gir vi deg muligheten til å tjene penger og få andre flotte belønninger gjennom våre betalte spørreundersøkelser på nett

Registrer deg nå, svar på spørreundersøkelser og få belønninger via PayPal eller som gavekort fra varemerker som CDON.com, iTunes, H&M og mange flere.

Du kan også laste ned QuickThoughts på nettbrettet ditt eller på din smarttelefon, den aller første spørreundersøkelse-appen. Del dine meninger på nettbrett eller på telefon med QuickThoughts-appen og få belønningene du liker!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.