« Tilbake til blogg

SPØRREUNDERSØKELSER OG MARKEDSANALYSER SETTER KURSEN FOR NY TEKNOLOGI!

teknologi, mobil, nettbrett, data, tjene penger, marked

Hva kan vi forvente av ny teknologi for 2015?

Et nytt år betyr nye produkter innen teknologi. Kappløpet om å tilby det aller fineste designet, den beste brukervennligheten og de smarteste funksjonene er som en karusell som ikke stopper. Teknologimessen Consumer Electronic Show som hvert år holdes i Las Vegas, gir oss en god pekepinn på hva som blir de heteste nyhetene på teknologifronten for 2015. Samtidig gir tidligere lanseringer og svevende rykter oss et inntrykk av hvilke teknologi-dingser vi skal kaste oss over i tiden som kommer.

Ja, for det er vi som forbrukere som til en viss grad setter standarden for om selskapene lykkes eller ikke. Når et nytt produkt lanseres, er man avhengig av at produktet selges. Her spiller selvfølgelig markedsføring av produktet og kunders tidligere opplevelse av merke og produkt en vesentlig rolle, men siste stikk blir allikevel om produktet treffer blink der og da blant forbrukerne. Salgstall viser for eksempel at mobiltelefonen Samsung Galaxy S5 ikke fikk den suksessenen man håpet på. Dette året vil også Sony avslutte sin musikktjeneste Music Unlimited som aldri ble en suksess.

teknologi, nettbrett, mobil, foto, meningstorgetDet er ikke bare våre kjøpevaner som styrer mye av markedet. Som forbrukere er vi også trendsettere ved at firmaer innen teknologi samler data om våre forventninger og bruksområder for å vite mest mulig om hva vi forventer før nye modeller og tjenester produseres. Spørreundersøkelser på nett er blitt et viktig strategisk middel. Etter inntoget av internett i de tusen hjem, kan man nå henvende seg til forbrukere med noen få tastetrykk. Undersøkelser blir sendt på epost og man får omgående raske svar tilbake. Meningstorget er en del av SSI som er spesialister innen spørreundersøkelser på nett. Når et firma henvender seg til oss, har vi et stort panel hos Meningstorget, som er klare til å svare på undersøkelser.

 

 

Undersøkelser viser at treningsarmbånd, smartklokker og mobiletelefoner fortsetter å stige i popularitet!

DinSide har lansert noen av dingsene vi ønsker å kjøpe oss i 2015.

Treningsarmbånd:

Som nordmenn liker vi sport, enten det er sportslørdag på TV eller tid for en joggetur ute i naturen. Vi bruker mye tid på fysisk aktivitet og det er mye fokus på å holde seg i god form. Undersøkelser viser at treningsarmbånd har slått bra an det siste året og flere nye og spennende modeller forventes i 2015. De aller fleste merkene tilbyr pulsmåling og skrittmåling. Microsoft Band tilbyr i tillegg kommunikasjon med mobilen, forhåndsvisning av epost og muligheten til å lese SMS-meldinger. UP3 viser hvilepulsen din før du står opp om morgenen og ikke minst måler den luft- og hudoverflate-temperatur.

Smartklokker:smartklokke, teknologi, 2015, tjene penger

Det stiller seg store forventninger til Apples første smartklokke, Apple Watch. Den har lanseringsdato i begynnelsen av 2015 og det forventes da at salget av og interessen for smartklokker vil øke betraktelig. Apple Watch kommuniserer med mobilen, kan brukes i forbindelse med trening og vil komme i mange ulike varianter innen tre ulike serier: Watch, Sport og Edition. Kronhjulet på siden vil være det som gjør Apple Watch unikt. Med den kan du zoome og bla i meldinger og spillelister. Også Motorolas Android-smartklokke Moto 360 blir et spennende produkt å se i butikkhylla i løpet av året.

Mobiler:

Skal du kjøpe deg ny mobil i 2015? Det er du i tilfelle ikke alene om. Mobiler selges fortsatt som varmt hvetebrød og de ulike produsentene står klare med nye topp-modeller. Stiftelsen Elektronikkbransjen legger i februar fram bransjetallene for året 2014. Deres undesøkelser og fakta viste i 2012 at vi i alt kjøpte 2,2 millioner mobiltelefoner til en verdi av 7.480 millioner kroner. Med inntoget av smarttelefoner de siste årene, har ikke salget blitt noe mindre. Dette er fortsatt god butikk.

mobil, smarttelefon, teknologiSony lanserer trolig Sony Xperia Z4 som kommer med nye kraftige spesifikasjoner. Det er også ventet at LG kommer med en modell, antagelig med navnet LG G4. Det ryktes om at denne modellen nå får en penn som i Samsungs Note-serie. Samsung er revansjesugne etter dårlige tall for Galaxy S5 og nytt design er i utforming for den nye modellen Galaxy S6. Om du vil ha en telefon med 5 tommers størrelse og med et utrolig 20-megapiksel kamera, da kan du glede deg til lanseringen av HTC One M9. Fra Apple ventes det nye modeller fra høsten av som vil følge opp iPhone 6. Mye tyder på at også en mindre modell vil lanseres. Og til slutt, Windows-fansen kan glede seg til en ny Microsoft Lumia 1030.

Du kan lese mer om nye teknologi-dingser på Dinside.

 

Ønsker du å sette preg på teknologi-markedet? Ønsker du at din mening skal bli hørt i planleggingen av fremtidens produkter. Som panelist hos Meningstorget kan du gi din mening om produkter og tjenester. Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn. Det er helt gratis og ved å svare på våre spørreundersøkelser på nett vil du også tjene penger. Det vil si at du får betalt får dine meninger i form av poeng som du over tid kan veksle inn i gavekort fra kjente merkevarer eller i kontanter via PayPal. Tjen penger du også, la din stemme bli hørt og svar på våre spørreundersøkelser på nett.

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.