« Tilbake til blogg

SPØRREUNDERSØKELSER: HVEM VINNER TIPPELIGAEN 2015/2016 ?

Tippeligaen er i full gang og de første resultatene gir allerede en god pekepinn på hva vi kan forvente oss. Men, hvordan det hele ender forholder seg fortsatt helt åpent. Noen lag har allerede gått på overraskende tap, mens andre har tatt seire mot alle odds. Dagsavisene har for lengst gitt sine stalltips for hvordan det hele ender. Det har også Meningstorgets respondenter. Vår spørreundersøkelse på nett viser klare tendenser.

Liker du å svare på spørreundersøkelser? Kan du tenke deg å svare på spørsmål om sport, fritidsaktiviteter, underholdning, helse, motor, utdanning, jobb og andre spennende emner? Da bør du bli en del av Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett og samtidig tjener du poeng som du kan veksle inn i kontanter eller gavekort. Registrer deg nå for å tjene penger gjennom våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: DETTE LAGET VINNER TIPPELIGAEN 15/16

Sesongen har startet og det store spørsmålet er om noen kan overta plassen fra Molde som norges beste fotballlag. Vi sendte ut en spørreundersøkelse for å høre hva våre respondenter tror. Resultatet er basert på svar i forkant av og i løpet av de to første serierundene.

fotball, tippeligaen, spørreundersøkelser 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosenborg er helt klart den store favoritten blant våre respondenter. Det er kanskje ikke overraskende, men det svært gode resultatet kan også spille tilbake på det faktum at laget har gjort det svært bra de første to serierundene. Molde og Vålerenga får ganske like svarprosent, mens Strømsgodset og Odd følger lenger bak. Det som også bør bemerkes er at en god del faktisk tror at et "annet lag" vil vinne enn de 5 lagene som er nevnt spesifikt i spørreundersøkelsen. Dette kan muligens henge sammen med supportere som holder med laget sitt i tykt og tynt.

Har du kommentarer eller innspill om våre spørreundersøkelser på nett, så kan du si din mening på vår Facebook-side. Her publiserer blogartikler, resultater fra spørreundersøkelser og relatert info om hvordan du kan tjene penger på våre betalte spørreundesøkelser på nett.

 

TABELLTIPS FRA VG OG AFTENPOSTEN

strategie, fotball, tjene pengerDagsavisene har gjort grundige undersøkelser av alle lag før årets Tippeliga ble sparket igang. Og ekspertene er mer eller mindre ganske enige. Både VG og Aftenposten tipper de samme lagene de tror vil ta de første fem plassene i årets sesong. Det dreiser seg om Molde, Rosenborg, Strømsgodset, Vålerenga og Odd.

Når det gjelder bunnstriden er allikevel disse dagsavisene litt uenige i sin spådom. Begge plasserer Sandefjord og Mjøndalen som dumpekandidater, mens når det gjelder det tredje laget de tror vil få problemer, mener VG ut ifra sine undersøkelser at Start vil måtte kjempe om plassen, mens Aftenposten tror Stabæk må ta turen nedover i divisjonene.

Her ser du tabelltipsene:

fotballtips, tabell, fotball

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNDERSØKELSER OM KLUBBENES ØKONOMI. STORE FORSKJELLER!

penger, fotball, tjene pengerFotballen koster og det synes å være en tenderende sammenheng mellom investering og resultater. Klubbene som forventes høyest opp på tabellen, er også klubbene som skilter med de høyeste budsjettene. Det samme gjelder for de lagene som er tippet lengst ned på tabellen ved sesongslutt i november. Disse klubbene har mindre budsjetter.

Vi skal likevel ta budsjett-tallene med en klype salt. Administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland, mener det er vanskelig å sammenligne budsjetter fordi virksomhetene er så forskjellige klubbene i mellom. Noen eier stadion, andre leier. Enkelte klubber har en utstrakt virksomhet i mye mer en toppfotballen, mens andre i mindre grad.

Uansett, det er ikke til å komme utenom at resultater og økonomi ofte henger sammen. Det ser vi ikke bare i Norge, men også i land som England, Italia og Spania.

Her er Dagbladets budsjett-tabell:

 1. Rosenborg,  159 millioner
 2. Molde,  109 millioner
 3. Viking,  100 millioner
 4. Strømsgodset,  84 millioner
 5. Vålerenga,  72 millioner
 6. Haugesund,  68 millioner
 7. Odd,  66 millioner
 8. Aalesund,  65 millioner
 9. Lillestrøm,  64 millioner
 10. Start,  54 millioner
 11. Tromsø,  53 millioner¨
 12. Bodø-Glimt,  45 millioner
 13. Stabæk,  43 millioner
 14. Sarpsborg 08,  38 millioner
 15. Sandefjord,  32 millioner
 16. Mjøndalen,  30 millioner

Da er det bare å krysse fingrene for en spennende sesong. Finn fram skjerf, flagg og drakt og dra på fotballkamp. Hei fram ditt lag og lag litt liv i hjemmet. Og skulle du kjede deg i pausen, så kan alltids ta noen spørreundersøkelser hos Meningstorget. Det er helt gratis å være med, og faktisk så kan du tjene penger ved å gi dine meninger. Så verdifulle er dine vurdering. Registrer deg nå og delta på våre betalte spørreundersøkelser på nett.

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.