« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Hvordan tjene ekstra penger?

En ny mani i Norge er å tjene ekstra penger i fritiden ved å dele din mening. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men slik er det. Tusenvis av mennesker tjener penger på nett hver dag, så her er en rask guide som forklarer hvordan det fungerer:

 

 

Hva er spørreundersøkelser på nett?

Spørreundersøkelser på nett er utformet for å samle inn synspunkter og meninger fra forskjellige folk slik at en bedrift kan få innsikt i hva deres målgruppe tenker om dem. Dette kan være i forhold til et produkt, en tjeneste, eller om reklamene deres likes av publikum.  

De som deltar kan dele synspunktene sine gjennom betalte spørreundersøkelser på nett og nyte belønningene som selskapene har å tilby i bytte for innsatsen. Undersøkelsene har som regel enkle spørsmål med ja eller nei-svar eller spørsmål med flere svaralternativer. Lengden kan variere, men hos Meningstorget blir man alltid informert om undersøkelsens lengde og hvilke belønninger man tjener for å fullføre spørreundersøkelsen før man begynner på den.

 

Hvordan fungerer spørreundersøkelser?

Ved å samle inn et bredt spekter av meninger kan selskaper ved hjelp av denne informasjonen endre eller lage nye produkter for å øke sannsynligheten for at folk kjøper dem.

Hvis du ønsker å dele dine meninger og ideer, mens du tjener penger på nettet, så er det en fin måte å gjøre det på ved å ta del i spørreundersøkelser på nett. Meningstorget tilbyr en rekke alternative belønninger; slik som kontanter eller gavekort fra en rekke kjente nettbutikker, som insentiv for å delta og for å dele dine synspunkter.

 

Hva betyr dette for meg?

spørreundersøkelser på nettÅ delta i spørreundersøkelser er en fleksibel og enkel måte å tjene penger på nettet på. Du kan ta så mange undersøkelser som du er kvalifisert for, men også på det tidspunktet du selv ønsker, slik at det passer inn i forhold til arbeid eller andre forpliktelser i familien.

Du kan også delta når du er på farta, til og fra gjøremål, hvis du har en smarttelefon eller et nettbrett. Undersøkelsene kan variere sterkt når det gjelder emner, så du kan forvente deg et bredt utvalg av undersøkelser, der du har muligheten til å dele dine synspunkter direkte med ledende selskaper mens du blir betalt.

 

 

Hvem kan delta i betalte spørreundersøkelser på nett?

undersokelser pa mobil, tjene pengerSå lenge du er over 18 år og bor i Norge kan du registrere deg hos Meningstorget og begynne å delta i spørreundersøkelser på nett. Du kan velge hvordan du blir belønnet, enten med kontanter eller med gavekort, og akkurat som du tjener penger på spørreundersøkelser, vil også en veldedighet dra nytte av hver undersøkelse du fullfører. Det kunne ikke vært enklere.

Hvordan registrer jeg meg?

Besøk Meningstorget og fyll ut det lille registreringsskjemaet. Når du så har aktivert medlemskapet ditt via din din e-post, kan du straks begynne å ta del i betalte spørreundersøkelser på nett!

Medlemsskapet er helt gratis og du kan delta når du selv har tid og når det er relevante undersøkelser tilgjengelig for deg. Ikke glem, undersøkelsene varierer i forhold til lengde og belønninger, slik at du kan velge om du vil delta eller ikke før du starter selve undersøkelsen.

 

Du er eksperten som selskaper ønsker å høre fra! Det er raskt og enkelt å registrere seg, så ikke gå glipp av å dele din mening - og begynn å tjene penger på nettet! Besøk Meningstorget i dag for å finne ut mer.


 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.