« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Tillitt til barnevernet?

Barneombud Gro Hansen sier til Aftenposten at foreldre må tåle "å bli tråkket på tærne". Men, hva mener hun egentlig med dette?

  • Vil det si at barnevernet kommer uventet og litt brysomt på døra og forsiktig spør om de kan forstyrre kveldsmaten for å stille foreldrene noen vanskelig spørsmål? Sannsynligvis ikke.
  • Eller peker hun på at foreldre må finne seg i å bli hentet fra jobb for å bli kjørt til nærmeste politistasjon og bli konfontrert med hva barnet skal ha sagt på skolen?... kanskje satt på celle og bli tatt DNA-prøve av? Trolig mer dette…

Har du sterke meninger om barnevernet kan du kommentere på denne artikkelen på vår Facebook-side. Meningstorget gjennomfører også spørreundersøkelser på nett der du kan tjene penger ved å delta. Les mere på www.meningstorget.no.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: TILLITT TIL BARNEVERNET?

barnevernet, spørreundersøkelser på nettJo da, det er viktig å værne om barna, og det er kanskje bra at vi setter alle kluter til for å fange opp de som faktisk har problemer i hjemmet. Og kanskje må vi tåle å bli stilt til veggs, men hvilke rettigheter har foreldre i Norge?

«Er det fritt fram i søket etter slemme foreldre å samtidig
tråkke dem på tærne sånn helt uten videre?»

Det er ikke vanskelig å forstå at foreldre som opplever barnevernet på nært hold og kanskje mister foreldreretten faktisk har negative holdninger til denne institusjonen. Men, stadig flere setter spørsmålstegn ved den makta barnevernet utøver i Norge.

Det siste er et alarmerende opprop fra 150 fagfolk, deriblant advokater, psykologer, helsepersonell og barnevernspedagoger, som omhandler barnevernets ukultur og Davids kamp mot Goliat i i barnevernssaker. Les mer her!

Spørreundersøkelser på nett!

barnevernet, spørreundersøkelser på nett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...MER SOM EN KNIV I HJERET!

barnevertnet, familie, spørreundersøkelser på nettHva er det så bli tråkket på tærne? Vel, for den mammaen som sitter på politihuset, vel vitende om at barnet blir avhørt på et helt annet sted uten å kunne være tilstede selv, så er nok følelsen en ganske annen enn det å bli tråkket på tærne.

Der i hjelpesløsheten føles det nok mer som å bli stukket med kniv i hjertet og hvis hun vet at hun sitter der uten grunn og blir behandlet som kriminell, tør vi strekke oss såpass og snakke om «overgrep» av et system som har gått ut over sine grenser?

Hvordan skal vi greie å redde barn fra vold, men
samtidig beskytte foreldre fra å bli overkjørt?

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Våre spørreundersøkelser på nett viser nedadgående tillitt til barnevernet. Samtidig er denne institusjonen av uendelig viktighet for samfunnet. Hva mener du bør gjøres?

Meningstorget er opptatt av hva som rører seg i samfunnet. Vi brukes også av bedrifter og selskaper som ønsker tilbakemelding på sine produkter og tjenester. Bli med i Meningstorget; vi sender deg spørreundersøkelser på nett og du tjener poeng som du veksle inn i penger eller gavekort.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.