« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Vi bytter stadig forsikringsselskap!

Det gjelder å verne om det aller kjæreste i livet. Det vet vi nordmenn masse om og hjemme i skuffen ligger mangt et forsikringsbevis. Eller kanskje har du dem lagret på den bærbare datamaskinen....? Vi vet å forsikre oss i en usikker verden.

Og vi hopper dessuten fra det ene selskapet til det andre!

Det viser tall fra spørreundersøkelser gjort av Norsk Finansbarometer. I undersøkelsen ble over 3000 personer intervjuet som et representativt grunnlag for den norske befolkningen.


SPØRREUNDERSØKELSER - HALV MILLION SKIFTET FORSIKRINGSSELSKAP

spørreundersøkelser på nett, forsikring, tjene pengerHele 560.000 kunder byttet hovedselskap innen skadeforsikring i 2014. Spørreundersøkelser som Finans Norge har gjort viser at kriteriene som folk verdsetter mest ved et forsikringsselskap og som også dermed er utlagsgivende for bytte av selskap, gjerne konsentrer seg om følgende 5 punkter:

Gode skadeoppgjør
Et trygt selskap
Har konkurransedyktige priser over tid
Er enkel å være kunde i
Tilbyr de forskringene du trenger fra ett selskap


Tallene fra samme spørreundersøkelse viser også at det er de unge som bytter mest hyppigst. Spesielt gjelder dette aldersgruppen 18-29 år. Her lå tallet på 20%, som også er en økning fra foregående år.

 

TJEN PENGER VED Å BYTTE SELSKAP - MEN LES VILKÅRENE!

forsikring, tjen penger på spørreundersøkelserBare 5 % i Finans Norges spørreundersøkelser oppgir at det er vanskelig å bytte forsikringsselskap. Mens dette ofte har vært stressende bare med tanken få år tilbake, er situasjonen nå en helt annen og det kan virke som om de høye flyttebarrierene har forsvunnet.

  • Det er faktisk mulig å bytte forsikringsselskap på en måneds varsel gjennom hele året. Og det er det mange som benytter seg av.

Dessuten kan man bytte forsikringsselskap mye enklere enn før ved bruk av internett. Hele 20% i Finans Norges spørreundersøkelser sier de har forsikringer som er kjøpt over internett. Blant de vanligste er bilforsikring, reiseforsikring og hjemforsikring.

Ekspertene legger endog til at man ikke bare bør se på pris men også se på vilkår når man bytter selskap.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.