« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelse om Hellas: Grexit eller...?

Det eksotiske landet med de hvite sandstrender har sett bedre dager. Turistene klager nok ikke, men verre er det for grekerne selv. Turbulente uker. Demonstrasjoner i gatene og stengte banker. Hellas er på randen av konkurs, men redningen kom i tolvte time.

Det er nok begge parter egentlig glade for!

Det var snakk om GREXIT, et EU uten Hellas. For det begynner å koste å skulle redde landet gang på gang. Allikevel vil prislappen på å kaste landet ut av det gode selskap være svært høy, ikke bare for EU, men for det økonomiske markedet generelt. Børsene har opplevd store svingninger de siste ukene...

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Meningstorget foretok nylig en spørreundersøkelse blant våre respondenter om hva grekerne burde gjøre i den situasjonen landet befinner seg i. Resultatet fra vår spørreundersøkelse viste at mange er usikre på hva Hellas burde foreta seg.

GREXIT – RESULTAT FRA VÅR SPØRREUNDERSØKELSE

spørreundersøkelser på nett, hellas, tjene penger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HARDE VILKÅR OG MANGE KAMELER Å SVELGE!!

hellas, mat, spørreundersøkelser på nettForhandlingene de siste ukene har pågått for fullt. Men etter intense samtaler og møter ut i de sene nattetimer, kunne media endelig melde om en foreløpig løsning på konflikten. Men, enkelt for Hellas blir det ikke.

Dagbladet skriver i sin kronikk:

"Den greske statsministeren Alexis Tsipras kommer hjem med en avtale som strider mot alt han har stått for."

Alexis Tsiparas måtte svelge kameler og kom tilbake med en avtale som var verre enn den de nylig stemte nei mot. Men hva kan Hellas forvente seg når alle broer av tillitt er brent og landet stadig befinner seg i den økonomiske sumpa...?

 

Spørreundersøkelser på nett!

Har du kommentarer til vår spørreundersøkelse eller om Hellas-krisen må du gjerne kommentere på denne artikkelen på vår Facebook-side. Bli også med på vår kampanje og vinn gavekort av 400 kr hver uke ved å "like oss" og samtidig kommentere på våre innlegg!

Liker du å svare på spørreundersøkelser på nett, kan du også bli en del av Meningstorget og svare på våre spørreundersøkelser. Det er helt gratis og du tjener også penger på det. Registrer deg idag og fullfør våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.