« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Norge direkte til EM?

I kveld skal det avgjøres. Kampen mot Italia er ikke bare en storkamp. Det er kampen om EM-billett. Det handler om direkte spill istedenfor kvalifiseringsspill. Med norske øyne hadde det vært en real godbit og en fotballelskers drøm.

Men på andre siden av banen stiller et lag i storslagen hjemmeform. Italia har ikke tapt på 16 år og spiller sjelden uavgjort på eget gress. Seier i selveste Roma vil være en sensasjon, men all statistikk er til for å brytes. Og ikveld er det altså norske vikinger som skal ta den italienske skalpen.

Pågangsmotet og innstillingen hos de norske gutta er det i hvert fall ikke noe å si på. Dessuten er Italia allerede klare for sluttspillet, og kanskje mangler de italienske spillerne det siste giret i dagens kamp. Her er det bare å tvinne fingrene.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: NORGE DIREKTE TIL EM?

For å lade stemningen og spenningen før kampen, har Meningstorget nylig gjennomført en spørreundersøkelse på nett der vi spurte våre respondenter om troen på de norske gutta.

Hvilke forventninger finnes i de norske hjem? Går Norge direkte til EM? Klarer vi det umulige; å slå de blåkledde i Rom? Svarene vi fikk viser uro i den norske sjel. Mange øyner lite håp, mens andre er usikre. Allikevel klamrer en god del seg til håpet. Så da er det vel bare å finne fram norske flagg, sette seg godt til rette og håpe at mindretallets tro slår til idet dommeren blåser kampen igang.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: GÅR NORGE DIREKTE TIL EM I FOTBALL 2016?

fotball, sporreundersokelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(IKKE INTERESSERT I FOTBALL 23%.)

 

NORSKE FARGER I FRANKRIKE NESTE ÅR?

fotball-em, fotball, frankrikeStatistikken viser at Italia ofte gjør det de må for å komme seg til sluttspill. TV2-kommentator Simen Stamsø-Møller er ekspert på italiensk fotball og mener det ikke bare er en klisjè at italienske lag er situasjonskyniske.

Og nå som Italia allerede har sikret seg billett til EM-sluttspillet, kan nettopp det bety at nye spillere får prøve seg, kanskje også i nye formasjoner og med spillere som ikke har det samme presset på seg. Heltente norske spillere mot rolige italienere kan utligne styrkeforholdet.

Landslagstrener Conte er derimot klar i sin tale:

 

«Vi skal respektere kvalifiseringen når vi møter Norge.

Målet vårt er å gjøre en kjempekamp i Roma»


 

EM i Frankrike spilles mellom 10.juni og 10.juli 2016. Hele 10 byer er utropt som vertskapsbyer og det ligger an til fotballfest uten like over det franske land. Finalen spilles selvfølgelig i majestetiske Paris. Ingen tvil om at de norske gutta har noe å spille for.

 

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER!

spørreundesøkelserLiker du sport og idrett? Da burde bli en del av Meningstorget. Vi sender ut spørreundersøkelser på vegne av bedrifter og selskaper der din mening er gull verdt for disse aktørene. Som medlem hos Meningstorget belønnes du også for innsatsen, enten i form av kontanter, gavekort eller lodder.

Bli en del av Meningstorget i dag. Meld deg opp her på siden og la din stemme bli hørt; Ikke bare i kveld når gutta med det norske flagget på brystet spiller årets kamp, men også gjennom våre ukentlige betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.