« Tilbake til blogg

DELTA I UNDERSØKELSER OG STØTT "WORLD LAND TRUST"

Miljø skaper engasjement. Naturen boltrer seg fantastisk over vår jordklode med fjell, daler, fjorder og hav. Vi tar gjerne en tur i skogen eller ut i vill mark og ikke minst er vi facinert over verdens dyreliv. Allikevel er naturen og dens viltre liv svært truet av menneskelig aktivitet og forurensning.

Det er det mange som ønsker å gjøre noe med. Mye gjøres lokalt med det finnes også større veldedighetsorganisasjoner som jobber på internasjonal basis for å redde og verne om den dyrebare naturen som omgir oss og som stadig er under press.

En av disse er World Land Trust (WLT) som spesielt jobber med å beskytte verdens mest viktige og utsatte naturområder. Organisasjonen aksjonerer direkte for å verne om regnskog og habitater for dyeliv. Og gjennom partnerskap jobbes det sterkt for å opprette nye naturreservater.

 

SVAR PÅ SPØRREUNDERSØKELSER - VI DONERER TIL WLTs PROSJEKTER

natur, miljø, spørreundesøkelser om miljø

 

World Land Trust er helt avhengig av donasjoner for å kunne opprettholde arbeidet med å beskytte miljøet. Meningstorget er derfor glade for å kunne være med å bidra til organisasjonens prosjekter.

Når du fullfører spørreundersøkelser hos Meningstorget vil du ofte få muligheten til å donere til en av våre veldedighetsorganisasjoner. Og vi gjør det på dine vegne. Det betyr at du ikke mister poeng ved å donere, du rett og slett bare forteller Meningstorget hvem som skal motta din donasjon som en takk for innsatsen ved å svare på våre spørreundersøkelser på nett.

 

 

Og våre donasjoner går blant annet inn i følgende prosjekter hos World Land Trust:

  • Action Fund – dette er et fond der midlene går direkte til de prosjekter og områder der behovene er størst, der rask inngripen er nødvendig og der spontan handling må til for bevaring.
  • Kjøp en Tomt – dette handler om å kjøpe opp utsatte landområder bit for bit for deretter å  gjøre områdene om til naturreservater. I enkelte tilfeller handler det også om å utvide allerede eksisterende reservater.
  • Skogvoktere – World Land Trust reiser også penger for å finansiere flere skogvoktere som jobber intensivt for å beskytte de mest truede landområdene på jorda. Programmet ble lansert i 2011 og i dag støttes ca. 32 skogvoktere i 15 land.
  • Plant et Tre – et prosjekt som handler om å plante ny skog der avskoging skjedde tidligere. Man bruker treplanting til å gjenopprette tapt skog og et resultat av dette er også bedre tilgang til mat for fugler og dyreliv.

 

FULLFØR SPØRREUNDESRSØKELSER PÅ NETT OG STØTT MILJØET

spørreundersøkelser, miljø, natur, dyrelivFor å lese mer om World Land Trust kan du klikke deg inn på deres hjemmeside. Dersom du ønsker å støtte World Land Trust i deres arbeid med å bevare naturen, så inviterer vi deg til å bli en del av Meningstorget.

Ved å delta i våre spørreundersøkelser på nett gir vi deg altså muligheten til å donere penger til World Land Trust. Og slik kommer du i gang:


  1. Du registrer deg her på siden ved å fylle inn navn og e-postadresse.

  2. Gå til din e-post for å bekrefte medlemskapet ditt.

  3. Du vil så bli bedt om å gi noen opplysninger om deg selv og svare på noen enkle spørsmål. Dette gjør vi for å vite litt mer om hvem du er slik at vi kan sende deg spørreundersøkelser som passer din profil.

  4. Du vil så få muligheten til å gjennomføre din første spørreundersøkelse. Det vil alltid stå hvor mange poeng, lodd og donasjoner du får før du starter en spørreundersøkelse.

  5. Hold øye med innboksen din. Her vil det stadig komme invitasjoner til spørreundesøkelser. Du kan også logge deg inn på «din-side» og når som helst se hvor mange poeng, lodder og donasjer du har opparbeidet deg.

 

Lykke til og vi ser frem til å donere til World Land Trust på dine vegne!

 

 


« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.