« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Personvern

Privatliv er viktig og de fleste av oss er forsiktige med å gi personlige opplysninger til andre. Og kanskje spesielt når det gjelder å dele slik informasjon med organisasjoner og selskaper. Det finnes allikevel lover og bestemmelser som tydelig regulerer innsamling og bruk av sensitive opplysninger.

Når du registrer deg hos Meningstorget (SSI), blir du bedt om å oppgi visse personlige opplysninger. Dette kan være identifiserende informasjon, demografiske opplysninger eller handle om rasemessige og kjønnsmessige forhold.

Dette gjør vi for å kunne kommunisere effektivt med deg som medlem hos Meningstorget og det gir oss dessuten noen holdepunkter i forhold til hvem du er. Samtidig kan vi bedre kartlegge demografi, kjønn og alder i den totale medlemsmassen.

 

PERSONVERN

spørreundersøkelser på nett, tjene pengerSSI bestreber seg på å tilpasse sin personvernpraksis til gjeldende lover, regler, og forskrifter, og etiske standarder i anvendelige markeds- og spørreundersøkelsesforeninger, inkludert, uten begrensning, CASRO og ESOMAR.

Ditt personvern er svært viktig for oss. All personlig identifiserende informasjon er lagret på servere i USA og SSI følger Safe Harbours prinsipper for personvern, valg, videreformidling, sikkerhet, dataintegritet, tilgang og håndhevelse.

SSI opprettholder hensiktsmessige tekniske, administrative og fysiske sikkerhetstiltak for å beskytte personlig identifiserende informasjon og annen informasjon gitt eller samlet inn av SSI. Samtidig vurderer, skjermer og evaluerer SSI personvernpraksis og beskyttelsessystemer jevnlig. Alt dette for å sørge for at du kan være sikker på at din informasjon behandles på sikker måte. Hos Meningstorget kan du være trygg på de opplysningene du oppgir.

 

SENSITIV INFORMASJON

spørreundersøkelser på nett, personvernDeltakelse hos Meningstorget skjer på frivillig basis og når du melder deg inn gir du samtidig SSI samtykke til å lagre din personlige informasjon.

Ved registering vil du også bli bedt om å fullføre enkelte profilundersøkelser der du oppgir informasjon om deg selv. Dette gjør vi slik at vi kan sende deg undersøkelser som passer din profil.

Noen ganger kan dette innebære sensitiv informasjon i forhold til helse og medisinske forhold, eller handle om seksuell legning, politiske meninger, religiøsitet, filosofiske overbevisninger, medlemsskap o.l.

Slik informasjon brukes i forbindelse med undersøkelser der målgruppen er svært spesifikk. SSI gjør sitt ytterste for å behandle slike opplysninger etter høyeste standard.

 

 

 

HVORDAN BRUKER VI DIN INFORMASJON?

cloud, personvern, tjene pengerNår vi henter inn informasjon om deg brukes opplysningene for det meste til å:

  • Kommuniserer med deg angående medlemsskap
  • Kommunisere med deg angående deltakelse i undersøkelser
  • For å skreddersy undersøkelser som passer deg
  • Sende deg meldinger om undersøkelsesmuligheter
  • Forvalte SSIs belønning- og insentivprogrammer og for å oppfylle dine forespørsler om belønninger
  • For å forenkle dine oppføringer i SSIs konkurranser og kampanjer og kommunisere med deg angående slike oppføringer
  • Overholde dataforpliktelser eller krav
  • Oppdage svindel og/eller til forebyggende formål

 

SSI beholder personlig identifiserende informasjon og annen informasjon relatert til din bruk av Meningstorgets tjenester for inntil ett (1) år eller for en annen periode som kan være nødvendig eller tillatt ved lov.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Meningstorget brukes av en rekke firmaer og selskaper for å hente inn informasjon og tilbakemelding på deres produkter og tjenester. For Meningstorget er det  viktig at vi henvender oss til riktig brukergruppe når spørreundersøkelser sendes ut. Derfor vi ber deg om å svare på profilundersøkelser i forbindelse med innmelding.

"Opplysningene du gir til Meningstorget, gjør oss i stand til
å sende deg undersøkelser som er skreddersydd din profil."

Hvis du enda ikke er medlem hos oss, kan du registrere deg her på siden. Gå så til din e-post og følg anvisningene videre. For innsatsen du legger ned når du fullfører våre spørreundersøkelser på nett, gir vi deg poeng som du kan veksle om i kontanter eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Vi gir deg oss lodder og mulighet for donasjoner.

Bli med idag. Du kan stole på oss. Vi tar personvern med høy prioritet!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.