« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Valgmåling juli!

Det nærmer seg valg i september og en spennende valgkamp er rett rundt hjørnet. I august braker det løs og det er Arendalsuka som setter startskuddet.

Politikerne gjør seg klare til debatter, kampsakene finpusses og trykkeripressa mater ut politisk materiell som om få uker dumper ned i en postkasse nær deg. Det er stille før stormen…

Meningstorget har tatt temperaturen på valgdeltakerne og foretatt en valgmåling for juli. Gjennom spørreundersøkelser på nett har våre respondenter gitt uttrykk for hvem de foreløpig kommer til å stemme på.

 

AP STERKEST I VÅRE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Meningstorgets spørreundersøkelse viser at Arbeiderpartiet er det sterkeste partiet blant våre respondenter, mens Høyre og Fremskrittspartiet følger på de neste plassene.

For de resterende partiene viser våre spørreundersøkelser at variasjonene er ganske små, men det er Senterpartiet som kommer ut med færrest stemmer. Enn så lenge.

 

SPØRREUNDERSØKELSE PÅ NETT: VALGMÅLING JULI

valgmåling, spørreundersøkelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omtrent 18 % av respondentene i vår spørreundersøkelse oppga at de ville stemme på et annet parti enn de 7 partiene presentert i spørreundersøkelsen. Til kommunestyrevalg deltar ofte flere partier enn til stortingsvalg, da mange lokale partier kaster seg inn i kampen om politikken.

 

DELTA I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

valg, spørreundersøkelserKampen om byene er alltid interessant når det er valg til kommunestyrene.

Hvem stikker av med seieren i Norges 10 største byer? For øybelikket står det 6-4 i favør Høyre over Arbeiderpartiet, men skal vi tro nyere prognoser har Ap vind i seilene og Høyre må gire på for å henge med. Og kan det være andre partier kan overraske?


Dersom du liker å svare på spørreundersøkelser, må du gjerne melde deg inn hos Meningstorget øverst til høyre. Det er helt gratis og vi belønner deg for å delta.

Vi sender deg spørreundesøkelser på epost og du får poeng for deltakelsen som over tid kan veksles inn i kontanter eller gavkort. Bli med du også, la din stemme bli hørt og tjen penger i våre betalte spørreundersøkelser på nett!!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.