« Tilbake til blogg

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT VED BRUK AV GPS OG QR-KODER

Mobilen har blitt vår beste venn. Den er vanskelig å klare seg foruten. Den er omtrent som et pulserende hjerte i en hektisk hverdag. Stappet full med kontakter, sosiale medier og alle muligens applikasjoner som skal gjøre livet enklere, opptar den mer og mer plass av våre liv. Og har vi glemt den hjemme, føler vi oss nesten fortapte. Med inntoget av smarttelefoner har vi for alvor inntatt mobilens tidsalder og nye bruksområder har åpnet seg opp.

 

Spørreundersøkelser og tilbakemeldinger fra forbrukere har alltid vært viktig for markedsaktørene. Internett revolusjonerte denne prosessen betydelig idet forbrukere kunne kontaktes via nettet. Plutselig kunne man sende ut tusenvis ave spørreundersøkelser på nett i løpet av noen få sekunder.

Spørreundersøkelser på nett hadde allikevel et lite minus. Man måtte sitte foran en datamaskin. Men slik er det ikke lenger. Mobiltelefonen gir helt nye muligheter til å kunne kommunisere med forbrukerne.

 

«QUICK THOUGHTS» OG SPØRREUNDERSØKELSER BASERT PÅ GPS

spørreundersøklse, spørreundersøkelse på nett, tjene pengerSpørreundersøkelser på nett kan nå besvares hvor som helst så lenge man har mobilen i hånda. Enten man sitter på jobben, på skolebenken eller man tar seg en kopp kaffe på hjørnet. Enten man sitter på bussen, venter på tannlegekontoret eller har dratt på hytta. Uansett hvor. Spørreundersøkelser på nett er bare noen tastetrykk unna. Meningstorget lansert nylig en helt ny applikasjon kalt Quick Thoughts. Du laster ned applikasjonen, du registrerer deg og straks får du muligheten til å svare på spørreundersøkelser.

Og ikke bare det. Fremtiden byr på uante muligheter. Tenk deg at du går på det lokale kjøpesenteret og plutselig tikker det inn et varsel på mobilen der du blir bedt om å svare på spørsmål angående kjøpesenteret du besøker. Eller du går på kino og du blir bedt om å svare på spørsmål angående filmen du skal se. Ganske fascinerende, men helt mulig. Ved hjelp av GPS, kan du lokaliseres hvor enn du er, og der og da kan man straks sende deg en invitasjon til å svare på spørreundersøkelser på nett.

Og enda mer komplekst blir det når du går mellom hylleradene i matbutikken og det plutselig tikker inn et varsel fordi du passerte raden med deodoranter. Du åpner mobilen og du har mottatt spørreundersøkelser om bruken av deodoranter.


QR-KODER OG MILJØFAKTORER


tjen penger, spørreundersøkelser på nettDu har sikkert lagt merke til disse små kryptiske firkantene som ligner på strekkoder. QR-koder er blitt svært populært og du finner dem på infotavler, på reklameplakater og på diverse produkter. Ved hjelp av kameraet på mobilen din skanner du disse og du blir straks videresendt til en adresse på nettet. Slik kan også spørreundersøkelser på nett lanseres. Du skanner koden og blir sendt rett til undersøkelsen. Samtidig får aktøren viktig informasjon om hvilken butikk du handlet i, for hvilken sum, tidspunkt, hva du kjøpte, i hvilken kasse osv. Slik kan man bedre evaluere resultatene i ettertid og foreta dypere analyser.

Det er alltid visse problemer knyttet til spørreundersøkelser på nett. Blant annet har man lite oversikt over hvilke omstendigheter respondentene befinner seg i, noe som kan ha stor betydning for hvordan de svarer. Mobiltelefoner inkluderer ofte sensorer som som oppdager lys, støynivå og barometertrykk. Ved å fange opp slike signaler kan man luke ut besvarelser eller forstå hvorfor folk svarte som de gjorde.

 

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!!


tjen penger, tjene penger, spørreundersøkelser på nett Ja, du hørte riktig. Så verdifulle er dine meninger at du til og med kan tjene penger på spørreundersøkelser. Meningstorget har flere tusen paneldeltakere som ukentlig mottar og svarer på spørreundersøkelser på nett. Disse deltakerne mottar poeng som de kan veksle om i penger gjennom PayPal eller de kan bytte dem inn i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Betalte spørreundersøkelser er et av våre merkevarer. Det er helt gratis å være med. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her på Meningstorget.

Du kan også laste ned Quick Thoughts som applikasjon på din mobiltelefon eller på ditt nettbrett. Svar på spørreundersøkelser du også. Tjen penger på våre betalte spørreundersøkelser på nettet.

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.