« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Du kan vinne 35.000 kroner!!

Det lønner seg å svare på spørreundersøkelser fra Meningstorget. Hvert kvartal trekker vi èn heldig vinner som stikker av med hele 35.000 kroner i vår kvartalsvise premietrekning.

Når du fullfører våre spørreundersøkelser på nett tjener du lodd til denne trekningen. Det flere lodd du har, destod større er sjansen for at nettopp du vinner! Og kanskje er det du som stikker av med pengepotten nå i juli. En esktra sydentur eller shopping-tur i Europa hadde vel neppe vært dumt nå som ferien er i full gang.

 

«Mer innsats = større vinnersjanser»

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

bipolar, spørreundersøkelser på nett, tjene pengerBedrifter og selskaper driver en omgående utvikling av eksisterende og nye produkter og det er markedet som ofte driver denne prosessen. Meningstorget fungerer som et mellomledd mellom bedrifter og forbrukere og samler inn informasjon gjennom spørreundersøkelser på nett.

Så verdifulle er dine meninger at du faktisk blir betalt for innsatsen. Hos Meningstorget tjener du poeng som kan veksles om i kontanter eller gavekort. Du får også muligheten til å donere til enkelte frivillige organisasjoner og du tjener altså lodd til våre premietrekninger.

Med andre ord, Meningstorget brukes som en plattform for å samle inn informasjon. Det tjener du penger på, så hvorfor ikke, delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

HVORDAN VINNE 35.000 KR I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT?

glede, vinne, premier, spørreundersøkelser på nettDet er såre enkelt å delta i våre premietrekninger:

  1. Bli medlem av Meningstorget. Dette kan du gjøre her på siden eller gå til www.meningstorget.no. Skriv inn nødvendig informasjon og trykk "registrer deg nå".

    Gå deretter til din «epost» og følg linken slik at du bekrefter din innmeldelse. Deretter vil du bli bedt om å gjennomføre noen profilundersøkelser slik at vi vet mer om hvem du er og hvilke spørreundersøkelser vi skal sende deg.

  2. Innen kort tid vil du motta invitasjoner fra Meningstorget på din epost for delta i spørreundersøkelser på nett. Når du åpner en undesøkelse vil det alltid stå hvor mange poeng du får og hvor mange lodder du får.

  3. Du kan se hvor mange lodd du har til neste premietrekning eller hvor mange poeng du har ved å logge deg inn på «min side» på Meningstorget. Her vil du finne all nødvendig informasjon om ditt medlemsskap hos Meningstorget.

 

Dersom du ikke vinner i vår premietrekning nå i juli, så har du sjansen allerede i oktober. Er du ikke medlem hos Meningstorget, så heng deg på i dag; svar på våre spørreundersøkelser på nett og bli med i våre premietrekninger!

 

Lykke til :)

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.