« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Hvem vinner Premier League 15/16?

Selvfølgelig tapte Tottenham for Manchester United i seriestarten. Og typisk Tottenham med selvmål og Noen jubler mens andre drar seg i håret. Deriblant meg selv. Sirkuset er i gang og første serierunde er unnagjort. Og selvfølgelig med alle ingredienser fra den engelske balløya.

Chelsea så rødt og Mourinho skjelte ut sin egen laglege. Arsenal tapte overaskende, Mancheste City viste muskler og Liverpool halte i land en god start. Milliarder av kroner er brukt i Silly Season for å oppnå gull og glitter og forventningene er høye. Sesongen er endelig i gang.

 

SPØRREUNDERSØKELSER OM PREMIER LEAGUE !!

Avisene har for lengst satt opp sine tabeller for den kommende sesongen, uten at det byr på de helt store overraskelsene. Hva tror så du? Hvem vinner? Hvem kommer til å slite i bunnen av tabellen? Hvem overrasker og hvem skuffer?

Vi gjennomførte en spørreundersøkelse blant våre respondenter om hvem de tror vinner Premier League denne sesongen og ifølge våre spørreundersøkelser på nett er det ikke tvil om hvem de fleste tror skal trekke det lengste strået.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HVEM VINNER PREMIER LEAGUE?

 

premier league, sporreundersokelser po nett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manchester United er den store favoritten i våre spørreundersøkelser på nett. Kanskje ikke så rart siden tilhengerskaren og supporterklubben i Norge er svært stor. Å svare obkjektivt når man har sitt eget favoritt-lag kan være vanskelig. I vår spørreundersøkelse kommer det fram at hele 20% mener et annet lag vil vinne Premier League enn de antatt beste lagene. Så noen har nok stemt med hjerte...

Les også: Hvem vinner tippeligaen 2015?


PAUSE I KAMPEN? TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER!

spørreundersøkelser på nett, fotball, Svært mange av oss sitter klistret til tv-skjermen. Med enda større flatskjermer, bedre oppløsning og skikkelig lyd, er det nesten som om du er på stadion selv mens du sitter i godsofaen hjemme. Noe drikke på bordet, litt snacks og en gjeng venner med supporter-skjerf og festen er i gang.

Og når pausen kommer og du må hale ut tida til annen omgang starter, hvorfor ikke finne fram nettbrettet eller telefonen for å svare på spørreundersøkelser på nett der du kan tjene penger?


 "Vips så tjener du inn litt cash slik at du kan handle
på G-sport og selv komme deg i god form."

 

Meningstorget sender deg spørreundersøkelser som du svarer på. Disse får du poeng for og over tid kan du veksle inn disse i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Og det er helt gratis å være med. Så viktig er dine meninger for bedrifter og selskaper at du til og med blir belønnet!

Ikke kjed deg gjennom pausen. Fullfør våre betalte spørreundesøkelser på nett og plutselig starter andre omgang.

Lykke til !!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.