« Tilbake til blogg

VALG 2015: SE VÅR HELT FERSKE VALGMÅLING!

Det er innspurt i valgkampen og de politiske partiene gjør alt hva de makter for å nå ut til det norske folk, og alle stemmer er viktige. Det gjelder å overbevise de som enda ikke har bestemt seg. De politiske lokallagene går derfor noen arbeidsomme dager i møte.

Meningstorget har gjennomført en siste spørreundersøkelse blant sine respondenter om hvem de kommer til å stemme på ved valget til mandag.

 

Og her er resultatet fra våre spørreundersøkelser på nett:

sporreundersokelser, valg 2015

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre spørreundersøkelser viser at Arbeiderpartiet fortsatt er størst men at partiet taper velgere. Deretter følger ikke overraskende Høyre og Fremskrittspartiet. Men så tetter det seg til. Våre spørreundersøkelser på nett bekrefter endog meningsmålinger fra de store tabloidavisene, nemlig at MDG gjør det sterkt og distanserer seg fra de andre mindre partiene. 

  • Hver også oppmerksom på at våre resultater også viste at 15% ikke kommer til å stemme ved valget. I tillegg krysset 5% av for at de ville stemme på et annet parti enn partiene tilgjengelige i meningsmålingen. I lokale valg stiller også små lokale partier som også vinner en del stemmer.   
  • Resultatet kan ikke generaliseres til hele befolkningen. I så tilfelle må utvalget være tilfeldig blant alle norske statsborgere over 18 år. Allikevel gir resultatet en god pekepinn på den norske befolkningens stemmemønster. Undersøkelsen kan derimot i stor grad generaliseres til Meningstorgets 20.000 medlemmer.  

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

spørreundesøkelser, valg 2015Dersom du liker å delta i spørreundersøkelser, må du gjerne bli en del av Meningstorget. Vi jobber for bedrifter og selskaper som ønsker tilbakemelding på sine produkter og tjenester. Din mening er derfor viktig.

Vi sender deg spørreundersøkelser på nett og vi belønner deg for innsatsen. Du tjener poeng og lodder for hver spørreundersøkelse du fullfører. Poengene kan senere veksles inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Du kan registrere deg oppe til høyre eller gå til vår hovedside for å lese mer om Meningstorget.

 

Lykke til med valget på mandag!!
 

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.