« Tilbake til blogg

"CONCERN WORLWIDE" HJELPER DE ALLER FATTIGSTE!

Concern Worldwide er dedikert i arbeidet med å takle fattigdom og lidelse i verdens fattigste land. Organisasjonen er tilstede der forholdene er verst og der behovene er mest prekære.

Engasjement og innsats rettes mot å forbedre levevilkårene og hverdagen til de aller fattigste på kloden, samtidig som organisasjonen bruker kunnskap og erfaring til å påvirke beslutninger som fattes på lokalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå, der resultatet kan lede til betydelig redusert fattigdom.

 

«Working with the world`s poorest people to transform their lives»

 

DELTA I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT OG STØTT CONCERN WORLDWIDE!

brønn, donasjoner, spørreundersøkelserSelv om fattigdommen er stor, så skal det ikke så mye til for å utgjøre en forandring. Hvis alle bidrar litt, kan resultatet være enestående. Concern Worldwide er helt avhengig av økonomiske donasjoner for å opprettholde arbeidet.

Ifølge organisasjonens hjemmeside kan

- 49 euro gi nødvendige matforsyninger for 10 familier i 15 dager

- 100 euro gi rent vann for en hel landsby.

- 9 euro betyr en liten gris som betyr sikkerhet og inntekt til èn familie

- 40 euro kan omsettes i frø og redskaper slik at landsbyer kan dyrke sunne grønnsaker 

Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å donere penger til organisasjoner som Concern Worldwide. Ved å fullføre våre spørreundersøkelser på nett, tjener du poeng, lodder og donasjoner. Du bestemmer hvem det skal doneres til og vi gjør det på dine vegne.

 

ENGASJEMENT PÅ MANGE FRONTER

afrikabarn, skole, hjelpe afrika, tjene pengerConcern Worldwide har siden starten jobbet i mer enn 50 land, både ved å bidra med hjelp i akutte nødsituasjoner og ved å jobbe med langsiktige utviklingsprosjekter.

Det er spesielt fire hovedområder som skiller seg ut som satsningsområder;

  • Nødhjelp – mer enn 2.8 millioner mennesker fikk direkte hjelp i 2014, spesielt med bolig og levegrunnlag. I tillegg deltok team i Ebola-utbruddet i Searra Leone, sikret vannforsyninger i Afrika og hjalp familier med å flytte til nye boliger på Haiti.
  • Livsgrunnlag – mer enn 1.4 millioner mennesker fikk direkte hjelp i forhold til matsikkerhet og livsgrunnlag, og innefattet prosjekter bl.a i Zambia, Chad og Pakistan.
  • Helse – mer enn 2.8 millioner mennesker fikk et forbedret helsetilbud. Økt innsats ved helsefasiliteter i Uganda, investering i innsektsnett i Chad og hygieneprosjekter i Burundi.
  • Utdanning – mer enn 600.000 barn dro nytte av tilrettelagt utdanningsprogram. Over 6000 barn fikk direkte støtte til skolegang i Somalia, 2000 jenter i Searra Leone, mens likestilling i skolen har vært et nøkkelprosjekt i Rwanda, med økt fokus på skolegang for jenter.

Prosjektene og behovene er mange. Da er det bra at vi som har det aller meste kan bidra til at andre mennesker får en bedre hverdag. Bruk muligheten til å donere hos Meningstorget!!

 

TJEN PENGER PÅ BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

tjene penger på spørreundersøkelserVed siden av donasjoner, tjener du også poeng og lodder ved å fullføre spørreundersøkelser hos Meningstorget. Poengene kan du over tid veksle om i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Alle lodd du tjener deg opp blir en del av våre kvartalsvise premietrekninger der du kan vinne 35.000 kroner. Det koster altså ingenting å bli en del av Meningstorget. Det er helt gratis, og du blir altså belønnnet for innsatsen når du svarer på våre betalte spørreundersøkelser på nett.

Les mer på Meningstorget.no eller gå til vår Facebook-side for å kommentere på våre artikler. Du kan registrere deg hos Meningstorget her på siden oppe til høyre.

Lykke til !!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.